Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.
Perhesafarit Oy

Leviraitti 1
99130 Sirkka

посмотреть на карте

Perhesafarit has provided experiences for its customers in the Lapland wilderness for over twenty years.

Perhesafarit järjestää moottorikelkkasafareita kahdesta tunnista jopa useampaan päivään. Kotisivuillamme www.perhesafarit.fi on esitelty muutamia suosituimpia safarivaihtoehtoja. Mikäli et löydä niistä itsellesi sopivaa, niin pyydä tarjous joko sähköpostilla perhesafarit@perhesafarit.fi tai soita numeroon 016-643 861. Moottorikelkkasafareiden yhteyteen on mahdollista yhdistää esim. ruokailu, poroajelu tai huskyajelu.

Mikäli haluat lähteä ajelemaan kelkkareitille ilman opasta, niin meiltä voit vuokrata moottorikelkan päivittäin klo 9 - 18 välisenä aikana. Kelkkojen mallit ja hinnat löydät kotisivuiltamme www.perhesafarit.fi .

Kaikki käytössämme olevat moottorikelkat ovat ympäristöystävällisiä nelitahtikelkkoja. Perheen pienimmät matkustavat mukavasti oppaan vetämässä, lämmitettävässä reessä. Joutsenranta on oma kohteemme keskellä erämaata, jossa voit kiireettömästi nauttia aromikkaat nokipannukahvit viihtyisässä kodassa. Tilauksesta järjestämme sinne myös ruokailuja lappilaiseen tapaan.

Ajovarusteet (haalarit, kengät, kinttaat, kypärähuppu ja kypärä) sisältyvät moottorikelkkasafareiden ja -vuokrauksien hintaan. Haalareita ja kenkiä voit vuokrata, vaikka et lähtisikään kelkkailemaan.

Ota huomioon, että reiteillä vaaditaan vähintään T-ajokortti. Mopokortti ei lain mukaan riitä. Muitstathan ottaa ajokortin mukaan!

SAFARITALOMME SIJAITSEE LEVIN YDINKESKUSTASSA, HOTELLI SIRKANTÄHDEN JA LEVI MARKETIN VÄLISSÄ. Olemme avoinna talvisesongin aikana joka päivä klo 9.00 - 18.00.

 

 

 

 

нас также можно найти


ключевые слова:   Экскурсионные услуги    Аренда снегоходов   Аренда снегоходов   Сафари на снегоходах   Сафари на снегоходах