Koe Levin syksy taianomaisine väreineen


Ruskan väriloisto alkaa Levillä ensimmäisten yöpakkasten myötä, yleensä syyskussa. Ruska-aikaan täyteläiset värit tarjoavat henkeäsalpaavan kokemuksen,  leiskuvat värit niin puissa kuin maassakin. Syksy on upeaa patikointiaikaa tunturissa, jossa komeimman maaruskan muodostavat mustikat, juolukat ja riekonmarjat.

Majoitu mukavasti


Nauti ulkoilusta


Syyskuussa nautitaan raikkaista ulkoilupäivistä päivälämpötilan ollessa noin 5 – 15 astetta. Syksyllä myöskin hyönteisten määrä alkaa vähetä, joten ulkoilupäivistä pääsee nauttimaan ilman ylimääräisiä kavereita. 

Ruskan aikaan patikoit tai pyöräilet tunturissa, tunnelmoit melontaretkellä tai lauttaristeilyllä tai tutustut rekikoirien elämään kennelvierailulla, ja tottakai iltaisin tähyilet taivaalle revontulten toivossa. 
Syksyllä myös erilaiset marja-, ja sieniretket ovat oiva tapa viettää päivää Levillä, kalastusretkiä tietenkään unohtamatta. Levin lukuisat vesistöt kutsuvat kokeilemaan kalaonneasi, ja paikalliset oppaat vievät sinut parhaille kalapaikoille, kireitä siimoja siis!

Luontoon pääsee tutustumaan myös hevosvoimin, sillä ratsastusretkillä pääset paikkoihin, jonne et ainakaan autolla pääsisi. Ratsastusretkiä järjestetään kaikentasoisille, eli aivan aloittelijatkin voivat hyvillä mielin lähteä ratsaille - aiempaa kokemusta ei tarvita. Retkiä järjestetään sekä päivisin, että iltaisin. 


Tutustu aktiviteetteihin 
 

 

Metsästä revontulet


Syksyn väriloistoon Levillä kuuluu toki myös yötaivaan värit - eli pilvettöminä öinä taivaalla mahdollisesti loimuavat revontulet. Pimenevien öiden ja iltojen myötä revontulista päästään nauttimaan jo elokuun loppupuolelta alkaen, ja syksyn ajan revontulet voitkin nähdä jopa tuplana, kun tyyni järvenpinta heijastaa taivaalla leiskuvat revontulet. 
Revontulimajoitukset


Leviltä löytyy useita revontulimajoituskohteita, joissa voit ihailla yötaivasta ja revontulia ylellisesti suoraan sängystäsi! Majoitu lasikattoisessa erikoismajoituskohteessa, nauti luonnon rauhasta sekä jännitä öisen taivaan tarjoamasta showsta! 

Nyt syksyn revontulimajoitukset tarjouksessa!

Varaa taianomainen yösi tästä

 

Majoitu mukavasti mökissä luonnon rauhassa, tai lomahuoneistossa keskellä kylää


Levin lukuisat erilaiset majoitusvaihtoehdot takaavat sen, että lomasta pääsee nauttimaan juuri omalla tyylillään. Halusitpa sitten herätä luonnon keskeltä tunturimaisemasta, tai kaikkien palveluiden läheltä keskeltä kylää, tai ylellisesti valkoisten lakanoiden välistä hotellihuoneesta - löydät varmasti juuri teille sopivan kohteen. 

Tutustu vaihtoehtoihin ja varaa

 

 

Levillä tapahtuu läpi syksyn 
 

Syksyllä Levillä järjestetään useita mielenkiintoisia tapahtumia sekä ulkoilun ja itsensähaastamisen että kulttuurin osalta, aina saunaviikonlopusta ruskamaratoniin ja taiteiden yöhön.