Huipulta näkee kauas

Jos osallistujat saisivat päättää, kokouksia järjestettäisiin sellaisissa paikoissa, joissa on hyvät puitteet, tilaa ajatuksille ja sopivasti muuta ohjelmaa. Virkistyspäivästä puhumattakaan – silloin tehdään jotain uutta, yhdessä!

Tulitpa yksin tai yhdessä, Levi tarjoaa puitteet elämäsi lomaan, konferenssiin tai koulutukseen. Leviltä löytyy varusteltu tila pienistä kokouksista suuriin satojen osallistujien konferensseihin. Paikkana voi olla niin vilkas tunturikylä kuin rauhallinen erämaakämppäkin. 

Ideoiden kipinöintiä Levillä

Voit räätälöidä juuri itsellesi sopivan paketin Levin laajasta tarjonnasta. Meiltä löydät myös kattavat palvelut yritysten lisäksi myös muille ryhmille.

Inspiroidu Levin upeasta mahdollisuuksista – lue parhaat ideat alta.

Yritykset ja kokoukset

Henkäise keuhkot täyteen raikasta tunturi-ilmaa. Levin tunturikylä tarjoaa täydelliset puitteet kokouksille, isoille konferensseille ja yritysten virkistyspäiville.

Palkitse tiimisi erinomaisesta suorituksesta huikealla reissulla Leville. Tiimihenkeä, aktiviteetteja ja luonnon rauhaa, jotka kantavat arjessa pitkälle.

Pistä pikkujoulut ja kokous samaan pakettiin Levillä. Tai pidä onnistunut TYKY-päivä! Avarassa tunturimaisemassa mieli avautuu ja tekee tilaa uusille ajatuksille.

Anna projektille arvoisensa startti tunturimaisemissa ja löydä uusia oivalluksia yrityksellenne Levin ainutlaatuisissa puitteissa.

Kehon mielihyvä ja Lapin luonto tarjoavat polun matkalle loistavaan menestykseen. Hyvä flow syntyy yhteisestä tekemisestä  - vaikkapa hiihtäen Ylläkseltä Leville.

Leirikoulut ja kaveriporukat

Järjestä unohtumaton leirikoulu Levillä! Huuhdo kultaa, koe revontulet ja heittäydy seikkailuun. Majoitus helposti koko porukalle saman katon alta.

Lumoudu Levin taiasta patikoiden, hiihtäen tai saunan lauteilla rentoutuen. Levi tarjoaa lukemattomia vaihtoehtoja aktiivi- ja hemmottelumatkalle kaikkina vuodenaikoina.

Levin jylhät maisemat luovat uskomattomat puitteet merkkipäiville ja myös perhejuhlille. Vietä ikimuistoinen viikonloppu esimerkiksi revontulia lasi-iglusta ihaillen.

Yksi yhteydenotto riittää

Kokous, virkistyspäivä, johtoryhmätyöskentely – Levillä kirkastat ajatukset ja tiivistät tavoitteet inspiroivan luonnon ja maailman puhtaimman ilman sävyttämänä. 

Saat kauttamme kaiken tarvitsemasi ryhmällesi majoituksesta muonitukseen ja kokoustiloista kanoottiretkeen samassa paketissa. Apunasi on kokous- ja virkistysmatkailun asiantuntija, jonka kanssa suunnittelet vaivattomasti niin majoituksen, ruokailut kuin kaiken oheisohjelmankin.

Kerro lyhyesti toiveistanne alle, niin autamme niiden toteutuksessa.

Lisätietopyyntö: Ryhmän reissu Leville

Täytä tietosi alle ja kerro lyhyesti ryhmäsi toiveista, kuten alustava osallistujamäärä, ajankohta, teema sekä muut toiveet ja rajoitteet. Asiantuntijamme olevat sinuun yhteydessä tietojesi lähettämisen jälkeen.