Ohjelma 2

Luonnosta ammentaville

Nauti maisemista, hengitä syvään ja kuule hiljaisuus ympärilläsi. Kanootti lipuu vedessä, poljet tunturipolkua pitkin tai annat auringon lämmittää kasvojasi lauttaristeilyllä. Millainen on sinun lempielämyksesi?

Esimerkkiaikataulu:

Päivä 1

Saapuminen Leville iltapäivälennolla
Majoittuminen lomahuoneistoihin
Lauttaristeily & illallinen

Päivä 2

Aamiainen
Kokous/ workshop
Lounas
Maastopyöräretki 2 h evästauolla
Vapaa-aikaa
Illallinen kodassa

Päivä 3

Aamiainen
Melontaretki & lounas
Kokous/workshop
Vapaa-aikaa

Omatoiminen illallinen

Päivä 4

Aamiainen
Lähtö

 

Ohjelmia voi ostaa myös yksittäin, tai koota haluamanne kokonaisuus, pyydäthän tarjouksen.

Melonta

Leviä ympäröivät joet ja järvet tarjoavat mahdollisuuksia mitä erilaisimpiin melontaretkiin. Koe kesällä keskiyön aurinko, syksyn hehkuva ruska ja elokuun lopusta alkaen jopa revontulet retken aikana. Mukava evästauko, hiljainen luonto ja veden liplatus kruunaavat retken. Innokkaimmille tarjolla on pitempiä retkiä maittavan ruokailun kera tai sitten lyhyempi retki evästaukoineen. Minkälainen retki on teille sopivin?

Maastopyöräretki


Levin ympärillä levittäytyvät tunturit kutsuvat seikkailemaan vuoden ympäri. Yöttömän yön aika Tunturi-Lapissa toukokuun lopulta heinäkuulle on täydellistä aikaa nauttia pyöräilystä vuorokauden ajasta välittämättä! Parasta ruska-aikaa Levillä puolestaan vietetään syyskuussa. Levin ympäristössä maastopyöräilyyn on tarjolla niin leveää baanaa, nopeita polkuja kuin teknisempää kivikkoa ja juurakkoa. Tiheänä alueella risteilevä polku- ja reittiverkosto kutsuu löytöretkelle – palkintona usein unohtumattomia elämyksiä ja uusia suosikkipaikkoja eri puolilla tunturia.
Retkiä voidaan suunnitella aivan toiveidenne mukaan, parin tunnin kestosta koko päivän retkeen tai jopa yön yli kestävään seikkailuun.


Lauttasafari


Risteily Sirkka- ja Levijärvellä vie lähelle lappilaisia maisemia. Risteilyn aikana sauna on kuumana ja on mahdollista pulahtaa uimaan. Retken aikana lautan sauna on lämmin ja voi pulahtaa uimaan. Lautan tulisija antaa mahdollisuuden paistaa makkarat, nokipannukahvit ja herkulliset muurinpohjaletut. Tilauksesta voidaan järjestää vaikka kokonainen illallinen lautalla. Risteily kestää noin 3 tuntia.


 

 

Ota yhteyttä, suunnittele ammattilainen apunasi teille sopivin kokonaisuus, majoituksesta tarjoiluihin, kuljetuksista ohjelmapalveluihin!

Kaikki saman katon alta - pyydä tarjous:
VISIT LEVIN RYHMÄMYYNTI 016 639 3360 TAI SALES@VISITLEVI.FI