Ohjelma 3

Lappilaisuuden lähteillä

Koe jotain unohtamatonta; rekikoirat, tunturimaisema ja hyvä ruoka kodassa. Tutustu pörröisiin, uteliaan energisiin karvakavereihin, patikoi tunturissa, jossa on tilaa hengittää ja helppo unohtaa arjen askareet ja herkuttele maistuvalla ruoalla elävän tulen ympärillä.

Esimerkkiohjelma:

Päivä 1

Saapuminen Leville iltapäivälennolla
Majoittuminen lomahuoneistoihin tai hotelliin
Illallinen kodassa

Päivä 2

Aamiainen
Vierailu huskytarhalla
Lounas
Kokous/ Workshop
Vapaa-aikaa: 
Omatoiminen Illallinen 

Päivä 3

Aamiainen
Patikkaretki tunturiin & lounas kodassa/  laavulla
Kokous / workshop
Vapaa-aikaa
Lähtö

 
Huskytilavierailu


Mitä suloiset karvakuonot tekevätkään kesällä? Tilavierailun aikana kuulet koirien elämästä ja siitä, kuinka ne viettävät kesälomaa ja missä vaiheessa aloitetaan treenaaminen talven retkiä varten. 
Vierailun yhteyteen on myös mahdollista järjestää ruokailu- tai kahvihetki omalle ryhmälle.


Patikkaretki tunturiin


Levin vaihtelevat polut ja lähireitit tutustuttavat moniin mielenkiintoisiin kohteisiin.
Patikoinnin ja vaeltamisen paras puoli onkin monelle sen kiireettömyys – jalan liikkuen vauhti hidastuu ja myös pään sisäinen kiire kaikkoaa luonnon yksityiskohtia havainnoiden. Jalan kulkien myös näkee paljon ja samalla sielu lepää mahtavien maisemien ääressä. Opastettuja patikointiretkiä on tarjolla esimerkiksi Särkitunturille, Kätkätunturille ja Pallakselle.


Illallinen kodassa tai kammissa


Tulen lämpö, herkullinen ruoan tuoksu, lämmin tunnelma. Kolmen ruokalajin lappilainen illallinen oman tiimin kesken tunnelmallisessa kodassa tai kammissa on lappilainen elämys parhaimmillaan. Samaan voi yhdistää vielä saamelaista laulantaa- joikaamista – tai shamaanin vierailu. Herkullista poroa, lähialueelta saatua kalaa ja jälkiruoaksi vaikkapa hilloja. Ruokavaihtoehdot katsotaan aina ryhmän toiveita ajatellen ja ruoka-aineallergiat otetaan huomioon.
 

 

Ota yhteyttä, suunnittele ammattilainen apunasi teille sopivin kokonaisuus, majoituksesta tarjoiluihin, kuljetuksista ohjelmapalveluihin!

Kaikki saman katon alta - pyydä tarjous:
VISIT LEVIN RYHMÄMYYNTI 016 639 3360 TAI SALES@VISITLEVI.FI