OHJELMA 1

Rentoudu ja inspiroidu

Mielen rauhoittava noitarummutus, inspiroiva kierros taidemuseossa ja ajatukset vapauttava riippumattorentoutus. Näiden kokemusten jälkeen keho ja mieli ovat rentoutuneet ja inspiroituneet näkemästään ja kokemastaan.

Esimerkkiohjelma:

Päivä 1

Saapuminen Leville iltalennolla
Majoittuminen lomahuoneistoihin / hotelliin
Illlallinen ravintolassa

Päivä 2

Aamiainen
Vierailu Särestöniemen museossa
Lounas
Tiimin kokous
Riippumattorentoutus
Vapaa-aikaa
Illallinen ravintolassa

Päivä 3

Aamiainen
Kokous/workshop
Lounas
Noitarumpurentoutus

Päivä 4

Aamiainen
Lähtö

Ohjelmia voi ostaa myös yksittäin, tai koota haluamanne kokonaisuus, pyydäthän tarjouksen.

Arktisen rummun taikaa


Kodan lämmin tunnelma, elävä tuli ja  noitarummutus rentouttavat kehon ja mielen. Tunne rummun kumina koko kehossasi porontaljalla rentoutuen. Rentoutumisen aluksi tehdään maadoittava aistiharjoite ja lopuksi tarjolla on kuumaa juomaa pienen syötävän kera. Rumpurentoutus rauhoittaa ja vapauttaa varmasti jokaisen osallistujan mielen.


Retki Särestöniemen museoon


Reidar Särestöniemi on yksi lappilaisista suurista kuvataitelijoista. Särestöniemen museo sijaitsee hänen kotipaikallaan ja kierros Vanhassa Särestössä tutustuttaa hänen vanhan kotitalonsa tiloihin ja myös ateljeehen. Päärakennuksen gallerian päänäyttely vaihtuu kerran vuodessa ja museossa sijaitsevassa kahvilassa järjestetään kuukausittain vaihtuvien vierailevien taiteilijoiden näyttelyitä. Opastetulla kierroksella kerrotaan taiteilijan eri elämänvaiheista, mikä häntä inspiroi ja hän käyttämistään eri maalaustekniikoistaan.

 

Riippumattorentoutus rauhoittavan metsän keskellä

 
Aistiharjoitteiden kautta mieli ja keho rauhoittuvat ja pääset läsnäolon tilaan, jossa oman elämän murheet unhoittuvat. Lämpimästi peiteltynä, riippumaton keinuessa voi vaikka ottaa lyhyet nokkaunet. Nuotiotulen äärellä voi vielä nauttia kupillisen kuumaa juomaa.

 

Ota yhteyttä, suunnittele ammattilainen apunasi teille sopivin kokonaisuus, majoituksesta tarjoiluihin, kuljetuksista ohjelmapalveluihin!

Kaikki saman katon alta:
VISIT LEVIN RYHMÄMYYNTI 016 639 3360 TAI SALES@VISITLEVI.FI