Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Snökapellet som är dekorerat med Luvattumaas isskulpturer och ljus, utstrålar Lapplands magiska stämning. Mitt bland med snön och isen finner du en äkta värme och unika upplevelser.

Snökapellet är en del av Levi Ice Gallery, en strålande is- och snöbyggnad, som byggs varje år. Efter vigseln fortsätter festen naturligt i den stämningsfulla kåtarestaurangen, och bröllopsnatten kan tillbringas i en svit byggd av snö och is.

Paket med full service

Alla bröllopsförberedelser kan skötas färdigt av vår erfarna personal. Vi planerar och förverkligar festens detaljer med omsorg och tanke.

Bröllopspaketet med full service kan inkludera t.ex. transporten till bröllopsplatsen med snöskoter, ren- eller huskysläde, fyrverkeri mot stjärnhimlen, fotografering och videofilmning, musikuppträdanden, samt mat, dryck och annan festservice.

Det går även bra att endast boka själva snökapellet och så sköter man planeringen av dagens program själv.

Läge och utrymmen

Luvattumaa ligger tillräckligt nära och långt borta från Levi centrum, ca. 10 minuters bilfärd, i ett lugnt älvlandskap.

Det finns utrymme även för ett större bröllopsfirande sällskap, både iskapellet och kåtarestaurangen rymmer över 80 personer.

Ert livs viktigaste dag i Levi – den ordnar Luvattumaas bröllops- och festservice.

Luvattumaa.fi

Bröllopspaket i Levi: