Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös! Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Revontulia taivaalla

Ennusteiden mukaan Levillä näkyy kohta revontulia. Suuntaa siis katseesi ylös!
Ennusteen tarjoaa Sunsää.

Levi Outdoor Fest

27.07.2016 - 31.07.2016

Förmåner, rabatter, upplevelser! Passet är lämpligt för alla– såväl familjer, par, enskilda resenärer som grupper av vänner! Vidare information snarast möjligast: www.levioutdoorfest.fi

Med hjälp av Levi Outdoor Fest bjuder vi på allting, som man kan göra i Levi på sommaren!

Ylläs-Levi MTB cyklas för andra gången den 28.7.2016. Ylläs-Levi MTB –rutten går längs med den nya Ylläs-Levi mountain bike rutten, som öppnades förra sommaren. Avfärden sker i Ylläs i Kellokas kl 14.00 och målet finns i Levi framför Zero Point. Rutten är totalt 55 km. Årets nyhet är den kortare rutten på 30km från Pyhäjärvi till Levi.

31.7.2016 kl 10.00
Levi Trail Run i Levis underbara fjällandskap.
Tävlingens rutter är tryggt märkta och tävlingen lämpar sig för både nybörjare och erfarna löpare. Erövra Levis fantastiska närbelägna fjäll på olika rutter - Kätkä erövringen på 12km, Kätkä och Pyhä rutten på 26km eller Levi-Pyhä-Kätkä – rutten på 44km. Utmana tävlingskumpanerna eller njut av Levis underbara natur! Barnen kan även bekanta sig med trail running under ledning av en instruktör.

28.7.2016 kl 18:00
Levi Up testar dina lungor i en utmanande uppförsbacke i Levis främre pist. Toleransen på din mjölksyra prövas på en 160 m vertikal- och en 788 m lång uppförsbacke. Levi Up startar från Zero Point och slutar uppe på främre pisten i restaurang Horizont, så tävlingen är väldigt publikvänlig, eftersom tävlandena hela tiden är synliga för publiken.  

Levi Enduro är en MTB-Enduro tävling, som cyklas i Levi- och Kätkä fjällens ståtliga landskap den 30.7.2016 kl 9.00 i samband med Levi Outdoor Fest -evenemanget. MTB dvs. mountain bike enduro är en mycket fartfylld och utmanande gren, där det behövs en kombination av teknik, körsinne och fart. Tävlingen arrangeras av EBA (Extreme Bike Association) och tillhör den officiella FM-Enduro turnén. Levi erbjuder Finlands bästa cyklister utmärkta förhållanden för att tävla om FM-titeln.

30.7.2016
Extreme Finntriathlon är en triathlontävling, som arrangeras i Levi för andra gången 2016. Tävlingen kommer att krona Levi Outdoor Fest –evenemangsveckan. I tävlingen kombineras triathlon och trail running. Evenemanget utmanar även de mest erfarna uthållighetskungarna till deras  yttersta gräns. Levis vackra landskap är en verklig upplevelse även för dem som bara vill njuta av evenemanget. Kom och upplev häftiga Extreme Finntriathlon Levi!

Levi Ultimate Race
27.-31.7.2016

I Levi Ultimate Race mäts vem som är Levi Outdoor Festens hjältar. Testa din kondition fyra dagar under en 108 kilometers rutt simmande, cyklande och springande. Underbara landskap på terrängcykel, en för lungorna utmanande vertikal, ett fräscht dopp i fjällsjön samt extrem uthållighetsutmaning på fjälltoppen i renarnas spår.

  • Levi Ultimate Race är lika med:
  • Tor Ylläs–Levi MTB (55 km)
  • Fre Levi Up (160 m vertikal)                                                                                                                                                                                                                                      Lör Extreme Finntriathlon Levi (26,4 km)
  • Sön Levi Trail Run (26 km)

Utmana din vän eller hela gruppen av vänner och kom med i Levi Ultimate Race:ts prövningar och bli ditt livs hjälte.  

Outdoor fest inkvartering

för par

  • Fyra nätters inkvartering 27-31.7, 2 personer
  • begränsat antal lägenheter till detta pris, inkluderar inte slutstädning eller lakan
  • pris fr. 18 € / person / dygn

 

familj/grupp med vänner

  • Fyra nätters inkvartering 27-31.7, 4 personer
  • begränsat antal lägenheter till detta pris, inkluderar inte slutstädning eller lakan
  • pris fr. 10 € / person/ dygn

 

 

hitta den bästa boendealternativ för dig

Hae