112-päivä - torstaina 11.2.

Levi

11.02.2021 - 11.02.2021

Torstaina 11.2. vietetään valtakunnallista hätänumeropäivää, jolloin puhutaan arjen turvallisuudesta ja siitä, miten jokainen voi osaltaan huolehtia turvallisuudesta. 112-päivän turvallisuuskampanjalla pyritään kiinnittämään huomiota tapaturmien ja vahinkojen ennaltahkäisyyn kotona, töissä ja vapaa-ajalla. Vuonna 2021 kampanjaa vietetään teemalla ”turvallisuus on meidän kaikkien oikeus”, ja myös Etelärinteiden Leevilandiassa on luvassa teeman mukaista ohjelmaa.

Päivän ohjelma:


Mitä ski patrol tekee hiihtokeskuksessa, entäpä rinne-ensiapu? Tule kuulemaan mitä ski patrollilla on kerrottavaa rinneturvallisuudesta sekä tapaamaan EA-kelkkoja.
 

Klo 11-13 Etelärinteiden Leevilandiassa on tavattavissa Levin rinne-ensiapu

Klo 13-16 Etelärinteiden Leevilandiassa on tavattavissa Ski Patrolleja

Klo 13-14.30 Leevilandiaan rakentuu perheiden iloksi myös rinne- ja ensiapurata, jossa pääsee suorittamaan erilaisia rinneturvallisuus- ja ensiaputehtäviä. 

Klo 14-15.30 Eturinteillä Levin hiihtokoulu järjestää tutustumisen pelastusetsintään ja piipparikenttään. Tule tutustumaan lumivyörylähettimen eli piipparin toimintaan ja harjoittelemaan pelastusetsinnässä tarvittavia taitoja PIEPS -piipparikentälle hiihdonopettajan johdolla. Tapaaminen klo 14 Zero Pointin edessä, rinteiden puolella, hiihtokoulu kokoontuu tässä kyltin luona.