Amazing Levi - leikkimielinen kisailu ja Venetsialaiset

28.08.2021 - 28.08.2021

Venetsialaiset & Amazing Levi kokoavat paikalliset, Levin mökkiläiset sekä uudet tutut yhteen juhlistamaan valon juhlaa. Ohjelmaa päivällä perheille ja illalla leppoisat paikalliset venetsialais-iltamat.

 

Varaa päivä kalenteristasi jo nyt! Tapahtumien tarkempi ohjelma ja toteutustapa vahvistuu vallitsevan tilanteen ja säännösten mukaisesti.

Syksyn teemaviikonloppujen putki startataan jo elokuun loppupuolella, kun lauantaina 28.8. kisaillaan hauska leikkimielinen Amazing Levi kisailu ja iltaa jatketaan Venetsialaisten ja livemusiikin merkeissä.

 Amazing Levi on ohjelmallinen koko perheen tai ystäväporukan terävyyttä ja ketteryyttä vaativa leikkimielinen kisa Levikeskuksen ympäristössä (Opal Ry).

Tehtävänä on edetä rastilta seuraavalla ja läpäistä hauskoja tehtäviä. Rasteilla tehtävät haastavat nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä. Etenemisen aikana käytetään annettuja vihjeitä ja hauskoja apuvälineitä, joita matkan varrella annetaan. Kisailussa ei kilpailla nopeudesta, vaan nokkeluudesta, kolmessa eri sarjassa: perhe-, porukka- ja pariskuntasarjoissa.

Amazing Levin järjestää Levin alueen Ohjelmapalveluyrittäjät Ry.

Tervetuloa mukaan!

Varaa majoitus


 

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.