Amazing Levi - leikkimielinen kisailu ja Venetsialaiset

29.08.2020 - 29.08.2020

Venetsialaiset & Amazing Levi kokoavat paikalliset, Levin mökkiläiset sekä uudet tutut yhteen juhlistamaan valon juhlaa. Ohjelmaa päivällä perheille ja illalla leppoisat paikalliset venetsialais-iltamat Saunabaarilla Immeljärven rannalla.

Syksyn teemaviikonloppujen putki startataan jo elokuun loppupuolella, kun lauantaina 29.8. kisaillaan hauska leikkimielinen Amazing Levi kisailu ja iltaa jatketaan Venetsialaisten ja livemusiikin merkeissä.

Klo 15-18 Amazing Levi on ohjelmallinen koko perheen tai ystäväporukan terävyyttä ja ketteryyttä vaativa leikkimielinen kisa Levikeskuksen ympäristössä (Opal Ry).

Tehtävänä on edetä rastilta seuraavalla ja läpäistä hauskoja tehtäviä. Rasteilla tehtävät haastavat nopeutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä. Etenemisen aikana käytetään annettuja vihjeitä ja hauskoja apuvälineitä, joita matkan varrella annetaan. Kisailussa ei kilpailla nopeudesta, vaan nokkeluudesta, kolmessa eri sarjassa: perhe-, porukka- ja pariskuntasarjoissa.

Osallistumismaksu 10€/joukkue. 

Kokoontuminen Zero Pointilla klo 15.00. (Osoite: Hissitie 8)
Palkintojenjako Saunabaarilla klo 18.00 (Osoite: Immeltie 1)


Amazing Levin järjestää Levin alueen Ohjelmapalveluyrittäjät Ry: Polar Star Travel / LapinLuontoelämys, Lapin Safarit, Halipuu, VIP One, Arcandia, Levi Ski Resort, Polar Lights Tours, Aslakin liike, Levi Market, Saunabaari, Visit Levi


Osallistumaan tästä


Venetsialaiset & rapujuhlat Kätkänrannan Saunabaarilla
Klo 18 - 20 Terassille sisäänpääsymaksu 5e. 

Ravut ja ruoka kannattaa varata etukäteen. 
Tarjolla on rapujen lisäksi raikasta salaattia sekä isolta pannulta herkkuja.
Varaukset sales@peak.fi.
Osoite: Saunabaari, Immeltie 1

Sateisella kelillä terassilla on varjot, jolloin pikkusade ei haittaa. Lapsiperheet tervetulleita. Tepe’s Flood-duo tunnelmoi illalla muun muassa Agentsin kappaleita. Voi tuoda myös kynttilöitä mukaan rannalle ja muistathan koristella myös mökkisi valon juhlaan.

Tervetuloa mukaan!

 

 

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.