Arcandian Lähtölaukaus lauantaina klo 19.00

21.11.2020 - 21.11.2020

Tätä on odotettu! Arcandia avaa vihdoin ovensa torstaina 19.11.2020 klo 17.00 - 22.00. Lähtölaukaus on avajaisten päätapahtuma, jota vietetään lauantaina 21.11. Arcandian ulkoilma-areenalla, Arctic Colosseumilla klo 19-20.30.

Areenan valo-, savu- ja musiikkitehosteet tarjoavat jo itsessään suurta taisteluareenan tunnelmaa mutta ei itse ohjelmakaan jätä kylmäksi! Illan pääesiintyjänä Saarni Sirkus, Arcandian Shamaanisoturit sekä Rovaniemen Boffaajat. Show päätetään ilotulituksin.

Lähtölaukaus-lippu oikeuttaa pääsyn Arcandiaan tapahtumailtana sekä seisomapaikan Colosseumin katsomoon. Ei sisällä tarjoilua.

Kannustinlippu on normaali seisomapaikkalippu, mutta voit tukea vapaaehtoisesti esiintyjiä hieman enemmän. Jokainen extra euro tällä hetkellä auttaa meitä matkailun sekä tapahtuma-alan toimijoita selviytymään näinä vaikeina aikoina.

VIP - pöytä sisältää max. 8 istumapaikkaa taljoilla sekä 3 mietoa alkoholijuomaa/nassu (olut, siideri ja lonkero). Mahdollisuus tilata muita lisätarjoiluja pöytiin ennakkoon numerosta 0405393764.

Lippuja ja pöytiä myynnissä rajoitetusti!
Liput osoitteesta: https://www.arcandia.fi/tapahtumat 

Bussi Levin keskusta - Arcandia 18.30 ja takaisin Levin keskustaan klo 21.00 järjestetään mikäli tällä tarpeeksi kysyntää!

Kuljetuksen voi valita ja maksaa kassalla lipunvarauksen yhteydessä.

Huomioithan: Vallitsevan tilanteen johdosta, toivomme kaikkien vieraiden varautumaan kasvosuojaimeen (maski/puffi) sekä hanskoihin. Tapahtuma on ulkoilmatapahtuma ja tilaa riittää väljästi niin, että välimatkat muihin pystytään säilyttämään. Ennen pääohjelmaa ja sen jälkeen, palvelee Arcandian Hunter´s Hut - kotaravintola, sekä Action Park kaikkia janoisia ja pienen nälkäisiä niin kauan kuin paikkoja vain riittää.