Bike & Outdoor Fest - Ohjelma
Bike Fest Hero 2023
Lake view

Levi extreme triathlon

Enduro sm 2022

Bike & Outdoor Fest - Enduro

lsr bike park

Bike & Outdoor Fest

Bike Fest Hero 2023
Lake view

Levi extreme triathlon

Ohjelma ja aikataulu

Levi Outdoor Fest

Levi Outdoor Fest tapahtumasta löytyy elämyksiä ja aktiviteetteja aloittelijasta kokeneeseen kilpailijaan, sekä vauvasta vaariin. Levin alueen ainutlaatuinen luonto, sekä harrastusmahdollisuudet ovat kaikille helposti lähestyttävissä. Osallistu kilpailuihin, lähde mukaan ohjatuille retkille tai vuokraa välineet käyttöösi. Ohjelmassa myös ohjattuja tekniikkaklinikoita mm. alamäkipyöräilyn parissa.

Joka päivä uutta ohjelmaa ja tekemistä! Levin hiihtokeskus on kesän ajan joka päivä avoinna klo 10.00 - 18.00. Hiihtokeskus tarjoaa monipuolisen valikoiman aktiviteetteja: frisbeegolfia yöttömässä yössä, maastopyöräilyä, hissipyöräilyä, kesäkelkkailua, paljon lasten aktiviteetteja sekä hauskaa yhdessäoloa koko perheelle. Tutustu hiihtokeskuksen kesän ajan palveluihin täältä.

Jotta viikko ei olisi vain ulkoilmasta, luonnosta ja aktiviteeteista nauttimista, on hyvä muistaa huolehtia myös omasta palautumisesta! Alueen monet ravintolat tarjoavat mitä maittavampia ruokia aina meksikolaisesta skandinaaviseen - lappilaisia erikoisuuksia unohtamatta! Kahvilat ja kuppilat ovat myös avoinna tarjoten kahvilatuotteitaan pienempään tai isompaan nälkään ja janoon. Myös hieronta- ja muut hyvinvointipalvelut täydentävät Outdoor-Fest viikon ohjelman pitämällä huolen kisaajien ja huoltojoukkojen, että myös muiden festien osallistujien palautumisesta ja rentoutumisesta.

Bike & Outdoor Fest tarjoaa kaikkea extreme triathlonista rauhoittumiseen!

Ohjelmaa kasataan parhaillaan ja päivitetään tänne.

Torstai 13.7.

MTB Enduro vapaat harjoitukset

Perjantai 14.7.

MTB Enduro päivä 1

Lauantai 15.7

MTB Enduro päivä 2 Ylläs-Levi MTB

Perjantai 21.7

DH Vapaat harjoitukset

Lauantai 22.7.

DH Cup osakilpailu Levi Extreme Triathlon

Urheilun jälkeen on hyvä...