Bike Fest for Kids
Bike Fest For Kids

Bike Fest For Kids

Koko perheen pyöräilyohjelmaa!

Levi Bike & Outdoor Fest kutsuu koko perheen tutustumaan uuteen hauskaan harrastuksen tai kehittymään jo tutuksi tulleen lajin parissa.

Erityisesti lapsille tarkoitettu ohjelma:

Perjantai 14.7.

13.00 Rapsuttelemaan koiria huskyfarmille? Nämä reippaat vetokoirat
odottavat vierailijoita luokseen! Vierailun aikana pääset viettämään
aikaa ja rapsuttelemaan koiria isossa aitauksessa.
Varaa paikkasi tästä.

Tonttulan kodikas pihapiiri on avoinna myös Outdoor festien aikaan, tuttuun
tapaansa joka päivä klo 10.00 - 16.00. Perinteinen, hirsinen rantasauna lämpenee myös Tonttulassa perjantaina klo 13.00 - 15.00. Mikä olisikaan mukavampaa, kuin virkistäytyä aktiviteettien ja kesäpäivän lomassa pulahtamalla Ounasjoessa!
Varaa saunapaikkasi tästä.

17.00 Illalla on mahdollista päästä nauttimaan vielä yöttömän yön kesäilloista Levi- ja Sirkkajärven lauttaristeilyllä. Lautalla on myynnissä makkaraa, avotulella vastapaistettuja lettuja ja nokipannukahvia.
Hyppää laineiden vietäväksi tästä.

Lauantai 15.7.

13.00 Rauhallisempaa tekemistä tarjoaa hevos- ja huskytila Veitservasassa! Tilalla pääset tutustumaan ystävällisiin Siperianhuskeihin, alaskanmalamuutteihin, grönlanninkoiriin ja suomenhevosiin.
Tilavierailun voit varata tästä.

14.00 Tonttulan pihapiiriin tutustuminen ja melontaretki Ounasjoella.
Koko ohjelmakuvaus ja varaussivu löytyy täältä.

Maanantai 17.7

13.30-15.00 Lasten MTB Perusteet. Paikkoja rajoitetusti, mutta paikanpäältäkin pääsee mukaan, jos kurssilla tilaa. Ilmoittautuminen aukeaa pian! Kokoontuminen Gondolivuokraamon kontilla.

Tiistai 18.7.

12.00 Pump Track kisat. Kaikenikäisille soveltuva vauhtikisa. Pienempiä fillareita ja potkupyöriä lainataan paikan päällä. PumpTrack ZeroPointin vieressä.

14.00 Päivällä on mahdollista päästä nauttimaan kesäpäivästä Levi- ja Sirkkajärven lauttaristeilyllä. Lautalla on myynnissä makkaraa, avotulella vastapaistettuja lettuja ja nokipannukahvia.
Hyppää laineiden vietäväksi tästä.

Keskiviikko 19.7.

13.30-15.00 Lasten MTB Perusteet. Paikkoja rajoitetusti, mutta paikanpäältäkin pääsee mukaan, jos kurssilla tilaa. Ilmoittautuminen aukeaa pian!
Kokoontuminen Gondolivuokraamon kontilla.

16.00 Dual Slalom -viikkokisat. Gondolihissin vieressä olevalla Levi
Bike Parkin Dual Slalom radalla voit haastaa kaverisi ja katsoa kumpi on tänään nopeampi!

16.30 Letunpaistoretki Korkeaniemen laavulle. Retki lähtee Levin matkailuneuvonnan pihasta, osoittesta Myllyjoentie 2. Kätkärannan- ja Immeltien kautta matkaa kertyy vain hieman reilu kilometri. Laavulle pääsee myös Immeljärven eteläpäästä Tuomikuruntien kautta. Huomioithan, että lettuja on rajoitettu määrä, eli kannattaa ottaa omat eväät myös mukaan! Pannu lämpimänä noin kello 17.00 - 18.00

Torstai 20.7.

13.30-15.00 Lasten MTB Perusteet. Paikkoja rajoitetusti, mutta paikanpäältäkin pääsee mukaan, jos kurssilla tilaa. Ilmoittautuminen avataan pian!
Kokoontuminen Gondolivuokraamon kontilla.

Perjantai 21.7.

16.00 Pump Track kisat. Kaikenikäisille soveltuva vauhtikisa. Pienempiä fillareita ja potkupyöriä lainataan paikan päällä. PumpTrack ZeroPointin vieressä.

Lauantai 22.7.

13.00 Pump Track kisat. Kaikenikäisille soveltuva vauhtikisa. Pienempiä fillareita ja potkupyöriä lainataan paikan päällä. PumpTrack ZeroPointin vieressä.

Koko Bike&Outdoor Festin ajan voi suunnistaa polkupyörällä. Lomakkeita löytyy matkailuneuvonnasta tai Zeropoint vuokraamosta.

Pyöräilyn lomassa kerkeää tehdä paljon muutakin, ja Levillä tekemistä riittää!

Oheisohjelman suunnittelun voi aloittaa vaikka tästä! Ja jatkaa täältä!

Pyöräilykuntien verkosto
Levin sirius majoitus
Varaa majoitus

Pyöräilijän unelmaloma!

Löydät huoneistoja, mökkejä ja hotellimajoitusta niin kylän ytimestä kuin luonnon helmasta.

Patikointia ja reippailua upeassa Levin luonnossa. Kesästä ja ruskan väriloistosta nauttien.
Aktiviteetit

Tekemistä jokaiselle!

Levillä koetaan unohtumattomia elämyksiä vuoden jokaisena päivänä!