Coitus Int 50 Revival – Juicen Ja Alatalo-Rinteen Lauluja Wanha Hullu Porossa
coitus int 50 revival

Coitus Int 50 Revival – Juicen Ja Alatalo-Rinteen Lauluja Wanha Hullu Porossa

Wanhassa Hullu Porossa voit kuulla ke 3.4.24 Juice Leskisen ja Alatalo-Rinteen klassikoita uusina versioina.

3.4.2024 | Music

Tulee kuluneeksi 50 vuotta Juice Leskisen ja Coitus Int -yhtyeen debyytti-albumin julkaisusta. Sen johdosta yhtyeen perustajäsenet Mikko Alatalo, Pena Penninkilampi ja Harri Rinne muodostivat nuorten soittajien kanssa bändin COITUS INT 50 REVIVAL. Samalla miehet tekivät myös juhla-albumin, jossa on uusia versioita legendaarisista Coitus-biiseistä.

Klubi-konsertit ovat olleet kuin herätyskokouksia, kertoo Mikko Alatalo. – Suurten ikäluokkien ihmiset tulevat Juicen ja Coituksen biisien kautta elämään vielä yhden illan nuoruuden muistoissa. Myös nuoria on ollut paikalla, varmaan ovat kuulleet alkuperäistä Coitusta vanhemmiltaan. Ihmiset lauloivat mukana Juicen ja meidän biisejä. Teimme parikymmentä konserttia täysille saleille. Konserttijärjestäjät ovat kertoneet, että Coitus Revivalin keikat  myivät nopeimmin loppuun kuin minkään muun suomalaisen bändin keikat. Jo toistakymmentä tuhatta ihmistä on ollut nostalgia-Coituksen keikoilla viime syksyn aikana.

Coitus Int 50 Revival on myös yritys kuvata 70-luvun  nuorison suurta vapautumisen aikaa. Rock, rauha, rakkaus-teema tulee lihaksi nyt sekä nuorille että vanhoille kuulijoille Juicen ja Coituksen teksteissä. Vanhemmat ihmiset kyllä muistavat Juicen ja Coituksen, mutta myös nuorempi yleisö on ollut kiinnostunut Coituksen paluusta. Kysyntä on ollut todella suuri Suomen eri kaupungeissa.

Keikoilla kuullaan uusia versioita nimenomaan Coitus Intin kahdelta historialliselta levyltä. Mukana on monia ikonisia kappaleita, kuten ”Heinolassa Jyrää”, ”Hengitä sisko”, ”Hän hymyilee kuin lapsi” ”Juankoski Here I Come”, ”Elämässä pitää olla runkkua”, ”Kuopio tanssii ja soi” sekä kakkoslevyn nimikkokappale ”Per Vers, runoilija”. Alkuperäinen Coitus-kolmikko on keikkaillut ja levyttänyt yhdessä viimeksi vuonna 1974, joten tarjolla on sanan varsinaisessa merkityksessä historiallisia hetkiä.

Showtime n. klo 22:00

Tapahtuma on K18

LIPUT

Lipun myynti ovelta klo 21:00 alkaen.

LIPUT OVELTA: 15 € sis. eteispalvelumaksun 3 €