Earth Hour King Crab Housessa
Earth Hour 2024

Earth Hour King Crab Housessa

Lauantaina 23.3 klo 20.30 sammutamme ravintolasalin valot tunniksi ilmaston ja ympäristön puolesta ja pääsette nauttimaan illallisesta kynttilävalossa.

23.3.2023 | Culture and entertainment

Olemme mukana pelastamassa Itämerta ja sen perintöä John Nurmisen Säätiön kanssa!


Lauantaina 23.3 klo 20.30 sammutamme ravintolasalin valot tunniksi ilmaston ja ympäristön puolesta ja pääsette nauttimaan illallisesta kynttilävalossa. Lahjoitamme samalla koko päivän jälkiruokamyynnin John Nurmisen säätiölle puhtaamman Itämeren hyväksi. Nyt on oiva mahdollisuus laittaa suut makeaksi hyvällä omatunnolla. Lisäksi järjestämme mahdollisuuden suoralahjoituksiin säätiölle paikan päällä.


Toivomme saavan mahdollisimman monet mukaan, tule sinäkin pelastamaan Itämerta kanssamme. Pöytävaraukset: www.kingcrabhouse.fi/book-a-table


Rehevöityminen on Itämeren suurin ympäristöongelma. Vaikka merta rehevöittävät ravinnepäästöt on onnistuttu 1980-luvun jälkeen puolittamaan, rehevöitymisen näkyvät merkit, kuten sinilevien massaesiintymät vaivaavat Itämerta edelleen.


Tuemme John Nurmisen Säätiötä, joka toteuttaa tuloksellisia ja konkreettisia Itämeren suojelutoimia sekä varmistaa, että meren tarinat välittyvät myös tuleville jälkipolville.

John Nurmisen Säätiö – Pelastamassa Itämerta
Vuonna 1992 perustetun John Nurmisen Säätiön tavoite on pelastaa Itämeri ja sen perintö tuleville sukupolville. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa vähentämällä mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöongelmia, kuten rehevöitymistä ja luontokatoa. Säätiön tehtävänä on myös vaalia, elävöittää ja välittää mereen liittyviä tarinoita sekä kulttuuriperintöä. Työtä ohjaavat tulokset ja vaikuttavuus. Säätiön toimintaa rahoitetaan pääosin lahjoituksilla ja avustuksilla. www.johnnurmisensaatio.fi