Eeppinen Joulu Arcandiassa!

23.12.2020 - 23.12.2020

Luvassa aktiviteetteja, suuri Spektaakkeli - näytös Arctic Colosseumilla, sekä live-musiikkia Hunter's Hut -kotaravintolassa!

Eeppinen Joulu Arcandiassa!   
    
Spektaakkeli mahdollista kokea 23.12., 25.12., 26.12.,
 klo 18.00 - 21.00.   
    
Luvassa aktiviteetteja, suuri Spektaakkeli - näytös Arctic Colosseumilla, sekä live-musiikkia Hunter's Hut -kotaravintolassamme.   
   
50 lippua myynnissä/spektaakkeli (Liput voi ostaa täältä).
   
Tämä tapahtuma soveltuu kaikille, niin isommille ryhmille, yksittäisille matkailijoille kuin perheillekin. Perheen pienimmät (alle 7v.) eivät valitettavasti pysty osallistumaan aktiviteetteihin, mutta heille riittää muutoin paljon nähtävää ja koettavaa. Suosittelemme pienten lasten perheille ensisijaisesti ensimmäistä lähtöaikaamme (klo 15.00 - 18.00).   
    
Aktiviteetit: (vapaasti kierrettävissä alkuun klo 15-16 sekä 18-19)   
    
Knockerpallot Arctic Colosseumilla: Suuret, läpinäkyvät, ilmatäytteiset pallot puetaan päälle kuin valjaat ja käsillä tartutaan kahvoista. Vain jalat jäävät ulkopuolelle. Palloilla voi vapaasti yksin, kaksin taikka porukassa muiden seassa. Heitä voltti tai törmäile muihin!   
   
Metsästys- ja soturikoulutusta Shamaanikylässä:    Opi taistelutaitoja meän Nordic Gladiaattoreiden sekä metsästystaitoja (jousiammuntaa, kirveen ja keihään heittoa) Shamaanisotureidemme kanssa. Käytämme taisteluissa erilaisia pehmo -taisteluvälineitä sekä kilpiä.   
    
Spektaakkeli - näytös Arctic Colosseumilla:  (alkaen klo. 16.15 sekä 19.15)   
   
Tervetuloa eeppiseen näytökseemme Arktiselle ulkoilma-areenallemme, joka jo itsessään tarjoaa valo-, savu ja musiikkitehosteineen suuren taisteluareenan tunnelmaa! Näytös sisältää mm. Gladiaattortaistelua, hurjia sirkustemppuja tulella, isompia aseita sekä ilotulituksen!   
Jokainen ryhmä/pesue sijoitetaan omaan VIP - pöytään, mihin voi tilata juomaa, sekä pientä evästä näytöksen ajaksi.   
    
Näytöksen jälkeen, Hunter`s Hut kotaravintolassamme: voi nauttia livemusiikista sekä nauttia juomaa ja grillata vaikkapa esimerkiksi poromakkaraa taikka vaahtokarkkeja.   
    
Kaiken tämän lisäksi, Arcandiakylämme upeat valaistukset muuttavat koko spektaakkelin ajan muotoaan, joka jo itsessään upeaa katsottavaa!    


Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin/peruutukseen terveyteen ja turvallisuussyihin nojaten.   

Kyseessä on ulkoilmatapahtuma. Pukeuduthan sään mukaan ulkovarusteisiin. Suosittelemme varautumaan maskin käyttöön mikäli haluatte nauttia toimintapuiston lisäksi Hunter's Hutin palveluista. Ravintolasta löytyy desinfioivia käsipyyhkeitä ja käsidesiä. Lisäsuojaksi meiltä voi myös tarvittaessa ostaa sormikkaita ja tuubihuiveja - 
https://www.arcandia.fi/