Hanna Ekolan KAUNISTA KIITOSTA -konsertti - Lauluja levoksi ja lohduksi

14.09.2021 - 14.09.2021

Levin Marian kappelissa, Mariankuja 2

Lepoa ja lohtua on kuulijalle luvassa lämminhenkisessä Hanna Ekolan Kaunista kiitosta –konsertissa Levin Marian kappelissa tiistaina 14.9.2021 klo 19. Konsertin koskettavat tulkinnat elämänmakuisista lauluista kertovat siitä, mistä voi saada elämään voimaa, lohtua ja toivoa.

Jo yli 30 vuotta valtakunnallisesti konsertoinut Hanna Ekola tuo kappelikonserttiin tuttujen levytystensä lisäksi myös uusia laulujaan, jotka kumpuavat laulajan omista elämänkokemuksista sekä niiden synnyttämästä kiitollisuudesta.

  • Haluan tehdä ja tulkita lauluja, joista kuulija löytää kosketuspintaa, lohtua ja toivoa elämäänsä. Tunturikappeli luonnon sydämessä luo tähän rauhoittavat puitteet, Hanna sanoo.

Laulujensa lisäksi Hanna Ekola on julkaissut 28 ajatelma- ja runoteosta. Hanna on teksteillään ja lauluillaan osannut sanoa jotain suurta yleisöä vahvasti koskettavaa, mistä kertoo se, että hänen kirjojaan on myyty noin satatuhatta ja levyjä noin kaksisataatuhatta kappaletta. Hanna on myös palkittu Emma-patsaalla ja Vuoden kiinnostavin kirja -palkinnoilla.

Hanna Ekolan kanssa musisoi pianisti-laulaja Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien. Saumattomasta yhteistyöstä syntyy herkkä ja puhutteleva kokonaisuus.

Kaunista kiitosta  –konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita. Konserttiin myydään 20 euron hintaisia lippuja. Alle 16-vuotiaat pääsevät konserttiin ilmaiseksi.  Konsertissa noudatetaan konserttipäivänä voimassa olevia koronaohjeistuksia ja toivotaan, että konserttiin tullaan vain terveenä.

Liput 20 e / ovelta (käteinen), alle 16 v. ilmainen