Herätä sisäinen tuhkimosi Esse workshopin avulla
esse

Herätä sisäinen tuhkimosi Esse workshopin avulla

Ota hetki itsellesi ja tule mukaan Lapin Kauneuspilkun hemmotteluaamuun keskiviikkona 21.2.2024 klo 9:30-11!

21.2.2024 | Well-being

Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla tutustumaan tai hankkimaan uutta tietoa Esse-sarjasta Lapin Kauneuspilkun Esse Workshopin avulla. Tiloihimme tulee Suomen Esse-kouluttaja Beda Boren. Hänen avulla pääset pienryhmässä kokemaan Esse Experiencen. Aamu on täydellinen sinulle mikäli haluat tietää enemmän Esse-sarjasta, haluat hoitaa ihoasi tasapainottamalla ihon toimintaa, haluat kenties boostata omaa ihonhoitoa, tai mikään sarja mitä olet aikaisemmin kokeillut ei tahdo toimia sinulle. Voit myös olla ihonhoidossa keltanokka tai koko sarja voi olla sinulle aivan uusi! Oli syysi mikä tahansa, olet meille tervetullut! Esse Experience kasvohoito suoritetaan pääosin pöydän ääressä, johon sinulle on laitettu valmiiksi sinulle kerätyt tarvikkeet. Valitse mukaan vaatteet, missä sinulla on mukava istua ja liikkua kevyesti. Tulemme tekemään osan liikkeistä decolteen alueelle, joten on hyvä varata paidan alle toppi, jolle voit tarpeen vaatiessa riisuttua. Suosittelemme tuloa meikittömänä, puhtain kasvoin.

ESSE WORSHOPPIIN OSALLISTUJANA SAAT MM.:

* Tehdä itsenäisesti kasvohoidon ainutlaatuisilla ammattikosmetiikan tuotteilla
* Sinulle valitaan ihotyypillesi sopivat tuotteet.
* Saat yksilöllistä apua ihonhoitotuotteista tai ratkaisun ihonhoito-ongelmiisi.
* Saat meiltä pienen Esse-lahjan.
* Mikäli varaat ajan Essen kasvohoitoon worshopin jälkeen, saat myös pienen kotihoitoa tukevan lahjan kasvohoidon jälkeen (kasvohoito suoritettava helmikuun aikana).
* Saat hyödyntää halutessasi edun: Kahden Esse-tuotteen ostajalle Esse Cream Mask kaupanpäälle (arvo 65€)! Ole nopea, sillä mukaan mahtuu vain 12 ensimmäistä!

Klikkaa Esse workshop ostoskoriin. Kassalla on viestikenttä, johon voit kirjoittaa osallistujien nimet (mikäli ilmoitat mukaan useamman henkilön).

Saavuthan paikalle tuoksuttomana! Workshop järjestetään Levin myymälässämme, osoitteessa Skimbaajankuja 7. Ilmoittaudu mukaan 14.2. mennessä! Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä! Kurssin toteutumiseen vaaditaan kuusi henkilöä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Rahat palautetaan, mikäli workshoppi ei toteudu. Valitettavasti peruutuksien vuoksi rahoja ei palauteta, sillä paikkoja on vain rajoitetusti!
Lue lisää Essestä ->https://lapinkauneuspilkku.fi/esse-probiotic-skincare/