Hiihtolomaviikot Levillä

Levi

15.02.2020 - 07.03.2020

Aktiviteetteja ja akkujen latausta - Tervetuloa nauttimaan helmi-maaliskuussa 2020 ikimuistoisesta koko perheen hiihto- ja talvilomasta Leville! 

Perheen yhteinen talviloma eli perinteinen hiihtoloma viikoilla 8 - 10 on usein odotettu koko talven kohokohta sekä lapsille että aikuisille. Irtiotto arjesta ja yhteinen aika ainutlaatuisen Lapin luonnon keskellä antavat voimia koko loppukeväälle.

Raitis ilma, valkeat hanget sekä monipuoliset aktiviteetit ja palvelut houkuttavat joka vuosi Leville hiihtolomailijoita ympäri Suomen. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia pitkistä päivistä Levin huippukuntoisilla rinteillä ja laduilla. 

Hiihtoloman suunnittelu on hyvä aloittaa etsimällä ja varaamalla omaan tarpeeseen sopiva majoitus. Huoneistoja on rajoitettu määrä ja suosituimmat kohteet varataan nopeasti, joten toimi ajoissa.

HIIHTOLOMAVIIKOT 2020

Viikon majoitus Levillä hiihtolomaviikoilla 8-10.

  • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 45 € / hkl / vrk
  • Perhe / 2 aikuista ja 2 lasta - alkaen 25 € / hkl / vrk
  • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 21 € / hkl / vrk

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.

HIIHTOLOMAT - 5 SYYTÄ SUUNNATA LEVILLE

Opi laskettelemaan tai lumilautailemaan, haasta itsesi uudessa South Parkissa tai suosikkirinteessäsi ja ennen kaikkea - viihdy yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa.

Vietä koko perheen aktiivinen hiihtoloma Levillä - tätä kaikkea Levi tarjoaa hiihtolomaisille!

1. SUOMEN MONIPUOLISIN JA SUOSITUIN HIIHTOKESKUS

43 rinnettä ja 27 hissiä. Levillä on runsaasti sinisiä rinteitä aloittelijoille, punaisia harrastelijoille ja mustia taitajille. South Park, Alpine Training Park ja vapaalaskualue itsensä haastamisesta kiinnostuneille. Lastenmaa ja Leevilandia pikkuväelle. Tutustu hiihtolomalla koko tunturiin.

2. 230 KM LATUVERKOSTO

Suomen suosituin talviurheilulaji maastohiihto on erinomainen kuntoilulaji ja Levillä sen harrastamiseen on erinomaiset mahdollisuudet. 230 kilometrin huollettu latuverkosto tarjoaa hiihtolomalaisille mahdollisuuden hiihtää aamusta iltaan ja pistäytyä Levin monissa latukahviloissa ja myös tulistella laavuilla.

3. MYÖS MUUTA KUIN LASKEMISTA JA HIIHTÄMISTÄ

Läskipyöräily, lumikenkäily, moottorikelkkailu, poroajelu, revontulet, Winter Laser World, ratsastus ja jääkarting ovat vain esimerkkejä Levin talvisista mahdollisuuksista. Kylpylä, keilaus ja Tonttula  puolestaan varmistavat koko perheen mielekkään tekemisen myös huonomman ilman yllättäessä.

4. MONIPUOLISET MAJOITUSMAHDOLLISUUDET

Mukava mökki vai viihtyisä alppitalo? Keskeinen sijainti rinteiden lähellä tai hieman kauempana omassa rauhassa? Valitse omasi laajasta majoitusvalikoimasta. Levin 25 000 petipaikkaa varmistavat mieluisan majoitusvaihtoehdon löytymisen myös hiihtolomalla.

5. HELPOSTI SAAVUTETTAVISSA

Leville pääsee helposti lentäen, junalla, bussilla tai omalla autolla. Kittilän lentokenttä on vain 15 minuutin matkan päässä, junalla puolestaan pääsee Rovaniemelle (170 km) ja Kolariin saakka (80 km). Bussilla ja omalla autolla pääsee Leville halki Suomen – esimerkiksi Oulusta on 370 km ja Kuopiosta 670 km.

Varaa majoitus heti