Huhtikuun huipputapahtumat

Levi

01.04.2020 - 30.04.2020

Huhtikuu on Levillä huipputapahtumien kuukausi - merkitse ajankohta kalenteriin ajoissa!

Huhtikuussa Levin kävijää hemmotellaan, sillä tiedossa on peräti neljä suurta yleisötapahtumaa. 

4 + 1 hyvää lomasyytä

Aurinkoiset keväthanget, huippukuntoiset suorituspaikat sekä saman henkisten ihmisten seura! Tutustu tarkemmin, mistä näissä tapahtumissa on kyse!

1. VISMA SKI CLASSICS YLLÄS-LEVI

Huhtikuun ensimmäinen lauantai kokoaa samalle viivalle sekä maailman parhaat ammattihiihtäjät että tavalliset lajin harrastajat.

Ylläs-Levi -hiihto on jälleen osana pitkien maratonhiihtojen Visma Ski Classics maailmancup-kiertuetta. Kiertueen muita osakilpailuja ovat mm. legendaariset Vasaloppet, Marcialonga ja Birkebeiner-hiihdot.

Koe maailmanluokan Visma Ski Classics -maratonhiihtokiertueen päätöstapahtuma parhaiden keväthankien aikaan itse paikan päällä Levillä! Televisioitava  Ylläs-Levi -massahiihto soveltuu hyvin myös tavallisille kuntohiihtäjille. Valittavissa on kaksi vaihtoehtoista matkaa.

Visma Ski Classics Ylläs-Levi hiihdetään lauantaina 4.4.2010. Varmista paikkasi heti!

Ilmoittaudu mukaan

2. pitkä pääsiäisviikonloppu

Huhtikuun aikana Levillä on luvassa maailmanluokan maastohiihdon lisäksi monipuolista menoa myös pitkän pääsiäisviikonlopun aikana.

Tänä vuonna pääsiäistä vietetään huhtikuussa parhaimpien keväthankien aikaan. Neljä vapaapäivää on erinomainen syy suunnata Levin valkoisille hangille, sillä pieni irtiotto arjesta kevätauringosta ja kauniista maisemista nauttien rentouttaa.

Levillä on pääsiäisenä tiedossa monenlaista ohjelmaa ja aktiviteetteja. Kerää porukka kasaan ja ota suunnaksi Levi - pääsiäisenä rinnehupia ja mielekästä tekemistä riittää takuulla niin lapsille kuin aikuisille!

Pääsiäistä vietetään huhtikuun 10.-13. päivä 2020. Varaa majoitus ajoissa!

Pääsiäinen Levillä

3. Alppihiihdon All Finals 2020

Tapahtumarikkaan huhtikuun monipuoliseen ohjelmaan kuuluu myös todellinen alppihiihdon suurtapahtuma All Finals 2020 ja kilpailut himoituista SM-mitaleista. 

Neljän päivän aikana Levillä ratkotaan perinteikkäät Suomen Mestarit vuosimallia 2020 alppihiihdon U14 - AIKUISET -ikäluokissa ja myös tulevaisuuden U10-U12 -alppitähdet pääsevät näyttämään kykynsä alppiyhteisön edessä. Suurtapahtumassa nähdään lisäksi alppilegendoja leikkimielisessä kutsukilpailussa Levin eturinteillä.

All Finals 2020 -tapahtuma on alppihiihtäjien ehdoton kauden päätapahtuma kuluvana talvena kotimaassa ja kerää paikalle noin 600 alppihiihtäjää taustajoukkoineen nauttimaan kauden viimeisistä kilpailuista parhaissa olosuhteissa oheisohjelmien kera. Tervetuloa mukaan kisaamaan Levin aurinkoisille rinteille tai nauttimaan maamme kärkilaskijoiden suorituksista huippuseurassa!

Alppihiihdon suurtapahtuma Levillä 22.-25.4.2020.

Varaa majoitus

4. kevätkauden huipennus

Huhtikuun lähestyessä loppuaan Levillä nautitaan kauden aurinkoisimmista laskuista ja juhlistetaan kevättä ympäri tunturia.

Vappuna ohjelmaa ja tekemistä riittää kaiken tasoisille juhlijoille taaperosta kokeneempaan hiihtäjään. Suosittelemme ottamaan sukset mukaan, mutta pelkillä tanssikengilläkin pärjää!

Vuosien saatossa Levin vapusta on tullut iso, koko tunturin tapahtuma. Tule sinäkin Leville ystäviesi tai perheen kanssa. Vappu Levillä on täynnä hauskanpitoa!

Levi MayDay – kevät tulee! Vappua juhlistetaan Levillä 29.4.-2.5.2020.

Ohjelmatiedot

5. Myös paljon muuta

Suomen suosituin ja monipuolisin hiihtokeskus on myös paljon muuta!

Huhtikuussa Levillä keväthanget ovat parhaimmillaan ja aurinkoinen tunturi tarjoaa mahdollisuudet ikimuistoiseen lomaan. Aloita päivä esimerkiksi luistavilla laduilla ja nauti iltapäivä loistokuntoisista rinteistä! Tai kokeile läskipyöräilyä, lumikenkäilyä tai vieraile laavulla. Kevättalvella olosuhteet ovat Levillä näihin parhaimmillaan.

Eikä aika käy pitkäksi myöskään sisätiloissa. Syö hyvin ja kerää voimia koko loppukevättä varten. Anna itsellesi ja läheisille aikaa. Tai biletä yön pikkutunneille asti. Kaikki tämä helposti saman viikonlopun aikana. Kerää porukka kasaan ja ota suunnaksi Levi!

Virittäydy Levin kevättunnelmaan alla olevan videon avulla!