KASVOJOOGAA – LA DOLCE MIO
Kasvojooga

KASVOJOOGAA – LA DOLCE MIO

Nauti kasvojoogasta ja aloita aamu lempeästi!

5.3.2024 | Well-being

KASVOJOOGAA – LA DOLCE MIO 5.3.2024

Nauti kasvojoogasta ja aloita aamu lempeästi! ♥ Herätään yhdessä energiseen päivään 5.3.2024 klo 9:30-11

Mikäpä olisikaan mukavampi tapa aloittaa ihan perus tiistai, kun hetki ystävien seurassa! Järjestämme kasvojooga Workshopin yhdessä Ellu Yoga kanssa. Aamupäivän aikana sinulla on mahdollisuus herätä hitaasti päivään, nauttia omasta olosta ja rauhasta. Herättelemme kehoa, mieltä kasvojoogan merkeissä ♥

Workshop suoritetaan pääosin pöydän ääressä. Valitse mukaan vaatteet, missä sinulla on mukava istua ja liikkua kevyesti. Tulemme tekemään osan liikkeistä decolteen alueelle, joten on hyvä varata paidan alle toppi, jolle voit tarpeen vaatiessa riisuttua.

Suosittelemme tuloa meikittömänä, puhtain kasvoin. Paikalla saat käyttöösi ihotyypillesi sopivan kasvoveden sekä kasvoöljyn.

Halutessasi saat nauttia yoogailun lomassa Terranova life drinkin.

Viherjauhe sisältää: Runsaasti kasviproteiineja – Luomulaatuisia ja tuorepakastekuivattuja kasvi- ja marjajauheita – Siitake- ja reishisienijauheita – Ruuansulatusentsyymejä – Maitohappobakteereita –Rasvahappoja – Prebioottisia kuituja lisäksi tarjolla jotain kevyttä naposteltavaa.

Workshopin jälkeen voit tehdä ostoksia alennushintaan Lapin Kauneuspilkun myymälässä!

Kun keho ja mieli on herätelty, saat mukaasi alennuskoodin Torikadulla sijaitsevaan Pizza de Leviin. Jos pizza hammasta ei vielä lounasaikaan kolota, koodi on käytettävissä koko viikon.

Ole nopea, sillä mukaan mahtuu vain 12 ensimmäistä ja varaa paikkasi https://lapinkauneuspilkku.fi/tuote/kasvojoogaa-la-dolce-mio-5-3-2024/

Klikkaa kasvojooga ostoskoriin. Kassalla on viestikenttä, johon voit kirjoittaa osallistujien nimet (mikäli ilmoitat mukaan useamman henkilön). ♥ Aamupäivän hinta 29€ henkilö.

Saavuthan paikalle tuoksuttomana ♥

Workshop järjestetään Levin myymälässämme, osoitteessa Skimbaajankuja 7.

Ilmoittaudu mukaan 29.2. mennessä! Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä! Kurssin toteutumiseen vaaditaan kuusi henkilöä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Rahat palautetaan, mikäli workshoppi ei toteudu.