Keväthankien huumaa

HUHTIKUUN HUUMAA LEVILLÄ

KYMMENEN HYVÄÄ SYYTÄ SUUNNATA LEVIN KEVÄTHANGILLE

Tutustu syihin lomailla Levillä aurinkoisella kevätsesongilla!

1. RUUHKATTOMAT RINTEET

 Maalis-huhtikuussa Levillä olosuhteet ovat erinomaiset ruuhkattomaan lomailuun omassa rauhassa ja parhaassa mahdollisessa seurassa. Tilaa on paljon, 43 rinnettä ja 27 hissiä takaavat, että Levillä ei tarvitse viettää aikaa ruuhkissa jonottaen tai muita laskijoita väistellen. 

2. RUNSAASTI LUNTA

Lapissa nautitaan edelleen oikeasta talvesta. Tammikuussa 2020 Levillä oli lunta jo ennätykselliset 85 senttiä, maaliskuun lopussa sitä on normitalvena keskimäärin 60 - 80 senttiä. Alueen runsaslumisuuden vuoksi hiihto- ja laskukausi on Levillä parhaimmillaan, kun etelässä jo pakataan talviurheiluvälineitä kesäteloille.

3. AURINKOISET PÄIVÄT

Kelit paranevat Levillä kevään myötä! Kevätalven ehdottomasti parhaisiin puoliin kuuluvat pitkät päivät, ihana auringonpaiste ja luistavat kelit. Aurinkoiset päivät houkuttelevat kokeilemaan myös monia muita Levin aktiviteetteja tai vain nauttimaan elämästä. 4. SUORITUSPAIKAT KUNNOSSA

Hiihtolomien jäljiltä pääsääntöisesti Levin kaikki rinteet ja 230 kilometriä hoidettuja latuja ovat auki ja erinomaisessa kunnossa. Myös talvikävely- ja -pyöräilyreitit sekä merkityt moottorikelkkaurat ovat auki kevätkelien mukaan. Kevättalvella onkin mainio tilaisuus kokeilla uusia lajeja tai välineitä ja tutustua tunturin mahdollisuuksiin koko laajuudeltaan.

5. RAUHA JA HILJAISUUS

Kevättalvi on Levin kävijöille oikeaa kulta-aikaa paitsi hyvien kelien ja ulkoiluun otollisten olosuhteiden, mutta myös monipuolisen ohjelmatarjonnan vuoksi. Vaikka tekemistä ja kokemista on runsaasti, on myös aikaa ja tilaa viettää rauhallista lomaa ja nauttia hiljaisuudesta metsän keskellä. Lähde opastetulle retkelle lumikenkäillen, etkä taatusti tapaa ketään ulkopuolista koko retken aikana. 

6. MONIPUOLISET PALVELUT

Kevättalvella alueen palvelut ja yritykset ovat avoinna ja valmiina toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Valtaosa alueen monipuolisista liikkeistä sijaitsee kompaktisti ja helposti saavutettavasti Levin keskustassa. Lukuisat ravintolat ja kahvilat pitävät huolen, että Levillä ei pääse nälkä eikä jano yllättämään.
 

7. HYVÄ SAAVUTETTAVUUS

Levi on helposti saavutettavissa tulitpa sitten omalla autolla, bussilla, junalla tai lentokoneella. Kittilän lentokenttä sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Lentämisen lisäksi helppo vaihtoehto on pakata auto ja etelästä junaan illalla ja nauttia matkanteosta raiteilla. Aamulla heräät levänneenä ja Kolarista on enää lyhyt ajomatka perille Leville.

8. 25 000 PETIPAIKKAA

Oma tupa, oma lupa - pätee myös lomalla! Levillä riittää vaihtoehtoja majoituksen suhteen, valittavissa on hotellimajoituksen lisäksi alppitaloja keskustasijainnilla, mukavia mökkejä lähellä rinteitä ja myös monia vaihtoehtoja enemmän omaa rauhaa kaipaaville. Alueen lähes 25 000 petipaikkaa varmistavat, että lomalle lähtö ei jää majoituksen puutteesta kiinni. 

 

9. HYVÄ SEURA

 Nauttikaa yhdessä Levin tunturimaisemista, auringosta, hohtavista hangista sekä kevätfiiliksestä -  tiedossa on takuulla ikimuistoinen loma.

10. LAPIN TAIKA

Levi tarjoilee kevättalvella monin tavoin parastaan sekä takuulla ainutlaatuisia elämyksiä ja ikimuistoista Lapin taikaa. Tervetuloa lomalle Leville!

Varaa unohtumaton lomasi Levin keväthangille nyt, sillä huoneistoja on rajoitettu määrä!


2-4 henkilöä - alkaen 38 € / hlö / vrk
4 - 6 henkilöä - alkaen 16 € / hlö / vrk
8 henkilöä - alkaen 12 € / hlö / vrkVaraa verkkokaupasta tai ole yhteydessä Visit Levin myyntipalveun paikallisii asiantuntijoihin, sales@visitlevi.fi tai 016 639 3300. 

Varaa majoitus tästä

Uskomattomia elämyksiä, ikimuistoisia hetkiä ja kokemuksia joita et muualla saa!
 

Lähdetkö riippumattorentoutukseen metsään, lumikenkäillen tunturiin, vapaalaskemaan kevätauringon alle vai hyppäätkö hevosen selkään ja karautat luonnon rauhaan? Mitä ikinä lomaltasi haluatkaan, Leviltä sen löydät!
 

Tutustu elämyksiin ja varaa omasi


Inspiraatiota lomaasi varten ja ajatuksia elämästä Levillä
Lue lisää


Levin erikoismajoituskohteissa huimia tarjouksia koko kevään!

Yö lasikaton alla?Tervetuloa nauttimaan Levin keväthangista!

 

KAIKESSA TEKEMISISSÄMME OTAMME HUOMIOON TURVALLISUUDEN COVID-19 TARTUNTOJEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI SEKÄ NOUDATAMME HALLITUKSEN JA ALUEHALLINTOVIRASTON OHJEISTUKSIA. TOIVOMME TÄTÄ MYÖS KAIKILTA VIERAILTAMME! PIDÄTÄMME OIKEUDEN MYÖS OHJELMAN MUUTOKSIIN TARPEEN VAATIESSA. Tutustu Levin korona-infoon täällä.