Kukkaseppele-workshop
Kukkaseppele

Kukkaseppele-workshop

Tule viettämään ystäviesi kanssa mukavaa “pre-Juhannusta” ennen kokon sytyttämistä!

21.6.2024 | Culture and entertainment

Juhannuksen kruunaa luonnonkukista kieputettu kukkaseppele ♥

Järjestämme Juhannusperjantaina 21.6. kukkaseppele workshopin klo 16 – 17.30!

Oletko aina haaveillut kukkaseppeleestä, mutta et ole ikinä osannut tehdä sitä? Ei hätää, sinun ei tarvitse olla viherpeukalo, sillä mukana on Floristi Marianne ohjaamassa seppeleiden tekoa. Workshopimme jälkeen kukkaseppele syntyy sinulta helposti. Voit myös taitaa seppeleen teon ja tulla viettämään ystäviesi kanssa mukavaa “pre-Juhannusta” ennen kokon sytyttämistä!

Kukkaseppele Workshop toteutetaan Floristi Mariannen opastuksella ja pääset tekemään oman seppeleesi hänen valmiiksi keräämistään luonnonkukista sekä varvuista. Juhannuksen jälkeen voit kuivattaa kauniin seppeleen ja käyttää sitä vaikka ovikranssina!

Pue halutessasi kesäinen mekko päälle ja tule viettämään todella ihanaa etkoilu juhannusta yhdessä ystävien kanssa nauttien iloisesta seurasta.

Juhannuksena on kiva saada hieman omaa aikaa ja juhlistaa lapin lyhyttä kesäaikaa ja perinteitä sievillä kukkaseppeleillä.

Seppeleen teon jälkeen voit täydentää halutessasi asukokonaisuuttasi teemaan sopivalla huulipunalla. Sävyn valinnassa sinua auttavat koulutetut kosmetologimme. Workshopin jälkeen voit tehdä ostoksia alennushintaan Lapin Kauneuspilkun myymälässä!♥

Workshopin aikana tarjoamme moctailit sekä pientä purtavaa. Workshopin jälkeen ehdit vielä juhannusjuhliin Tunturin huipulle, jotka startaan kello 18.

Ole nopea, sillä mukaan mahtuu vain 12 ensimmäistä!

Mikäli et pääse osallistumaan workshoppiin, mutta haluaisit silti seppeleen Juhannusjuhlille tai haluat ostaa esim. ystävällesi seppeleen.

Sinulla on mahdollista ostaa Floristin tekemä juhannusseppele hintaan 25€. Marianne valmistaa muutaman seppeleen noudettavaksi 21.6.

Varaamalla seppeleen etukäteen, et jää ilman ihanaa kukkakruunua! ♥

Workshop järjestetään Levin myymälässämme, osoitteessa Skimbaajankuja 7.

Ilmoittaudu mukaan 16.6. klo 17 mennessä! Mukaan mahtuu 12 ensimmäistä! https://lapinkauneuspilkku.fi/tuote/kukkaseppele-workshop/

Kurssin toteutumiseen vaaditaan kuusi henkilöä.

Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Rahat palautetaan, mikäli workshoppi ei toteudu.