Levi Outdoor Fest 2020 kilpailut

Osallistu Levi Outdoor Festin liikunnallisiin elämyksiin ja haastaviin kilpailuihin.

Mandatum Scramble, Levi Up ja Levi Extreme Triathlon - tutustu vaihtoehtoihin ja valitse omasi!

MANDATUM SCRAMBLE

Mandatum Scramble pelataan Levin valoisassa illassa.

  • Parin pelitasoitus 25% yhteenlasketusta slopesta,
    • ei kuitenkaan suurempi kuin pienemmän tasoituksen omaavan oma slope on.
    • Pistebogey
  • Kolme parasta pistebogey-tulosta ja paras scratch-tulos palkitaan

Ilmoittautumiset caddiemastereille puh. 016 641 150 tai email golf@levi.fi

Levi Golf Week

LEVI UP

Testaa kuntosi raastavassa nousussa Levin eturinteellä juosten. Jylhä 160 vertikaalimetrin nousu 788 metrin matkalla koettelee maitohappojen sietokykyäsi. Leikkimielinen kilpailu sopii koko perheelle ja siinä on omat sarjat myös perheen pienimmille. Erittäin yleisöystävällisellä lajissa katsojilla on vapaa pääsy tapahtuma- ja katsomoalueelle.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen tulossa pian.

LEVI EXTREME TRIATHLON

Levi Extreme Triathlon järjestetään Lapin taianomaisessa yöttömässä yössä. Se yhdistää perinteisen triathlonin ja polkujuoksun. Reitti tuo uusia haasteita ja elämyksiä triathlonin harrastajille, mutta antaa myös mahdollisuuden tutustua uuteen lajiin inspiroivassa ympäristössä.

Kilpailussa on kolme matkaa; Pitkämatka (uinti 1900m, pyöräily 130km ja juoksu 21km) ja Sprinttimatka (uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km). Vuoden 2020 uutuutena LAPPILAINEN PERUSMATKA (700m - 40km -14km), jolla käydään sekä yksilö- että joukkuekilpailu. Lisäksi on omat sarjat naisille ja miehille sekä eri ikäryhmille. Joukkuekilpailussa on todellinen koko tiimin ponnistus; jokaisessa joukkueessa on kolme jäsentä ja kukin suorittaa yhden osuuden (uinti, pyöräily tai juoksu). Kokoa tiimi työkavereista tai haasta ystäväsi mukaan Suomen pohjoisimpaan triathlonkilpailuun.

Lisätiedot