Levi Extreme Triathlon

Levi

24.07.2021 - 24.07.2021

Tule ja koe huikeiden maisemien ja todellisten elämysten triathlonkilpailu!

Kesän 2020 Levi Extreme Triathlon siirtyy seuraavalle kesälle. Uusi päivämäärä on 24.7.2021. 

Kesän 2020 Levi Extreme Triathloniin osallistuminen siirtyy automaattisesti seuraavan vuoden kisaan. Jos osallistuja haluaa peruuttaa osallistumisensa ja saada rahat täysimääräisenä takaisin, voi hän olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen triathlon@levi.fi


Levi Extreme Triathlon tuo uusia haasteita ja kokemuksia triathlonin harrastajille. Tapahtuma antaa myös mahdollisuuden tutustua uuteen lajiin inspiroivassa ympäristössä. Kilpailu järjestetään Lapin taianomaisessa yöttömässä yössä 25.7.2020. Reitit kulkevat upeassa Lapin luonnossa - pääset uimaan puhtaassa lähdeperäisessä järvessä, pyöräilemään kansallispuistomaisemissa, juoksemaan tunturipoluilla ja kiipeämään lopuksi vielä Levin maailmancuprinnettä ylös.

Kilpailussa on kolme matkaa; Pitkämatka (uinti 1900m, pyöräily 130km ja juoksu 21km) ja Sprinttimatka (uinti 400m, pyöräily 20km ja juoksu 6km). Vuoden 2020 uutuutena LAPPILAINEN PERUSMATKA (700m - 40km -14km). 

Omat sarjat naisille ja miehille sekä eri ikäryhmille, lisäksi kilpaillaan joukkuekilpailu perusmatkalla. Joukkuekilpailu on todellinen koko tiimin ponnistus: jokaisessa joukkueessa on kolme jäsentä ja kukin suorittaa yhden osuuden (uinti, pyöräily tai juoksu). Kokoa tiimi työkavereista tai haasta ystäväsi mukaan Suomen pohjoisimpaan triathlonkilpailuun.

Ilmoittautuminen

Levi Extreme Triathlonin ilmoittautuminen päättyy perjantaina 24.7.2020.Kilpailun osallistujamäärä on turvallisuussyistä ja sujuvan kilpailun takaamiseksi rajoitettu 400 osallistujaan.

Ilmoittaudu heti

Osallistumismaksu:

  31.1.2020 asti 1.2. - 31.5.2020 1.6. - 19.7.2020 Kisaviikolla
Pitkämatka 105€ 115€ 125€  
Perusmatka 75€ 85€ 95€  
Sprinttimatka 55€ 65€ 75€ 85€
Joukkuekilpailu 95€ 95€ 95€ 95€

 

Osallistumismaksu sisältää:

  • Uimalakin, kilpailijarannekkeen, kilpailunumerot, kuminauhaa ja hakaneuloja numerolapun kiinnittämiseen.
  • Juomahuollon kilpailun aikana ja maaliintulon jälkeen sekä ruokailun kilpailun jälkeen ja saunan Levi Hotel Spassa.
  • Ajanotto-tagin, joka kiinnitetään annetun ohjeen mukaan vasempaan nilkkaan.
LÄHTÖAJAT

Klo 10: Pitkämatka 

Klo 14: Perusmatka ja joukkuekilpailu

Klo 15: Sprinttimatka

REITTI

Uintiosuudella voit kokea tunturipurojen raikkautta, sillä kirkasvetinen Immeljärvi sijaitsee Levitunturin ja Kätkätunturin syleilyssä. Jo uidessasi saat ensipuraisun tapahtuman uniikista ja karusta fiiliksestä.

Pyöräilyosuuden maisemat hakevat vertaistaan. Maisemareitti kansallispuistossa ja hyvässä kunnossa oleva asfalttitie valmistavat sinua juoksuosuuden uskomattomaan liikuntaelämykseen.

Levin Pitkä -pyöräilyosuus.

Juoksuosuus on polkujuoksua aidoimmillaan, kun reitti kiertää mm. legendaarisen Kätkätunturin vaellusreitin sekä nousee pitkin maailmancupin pujottelurinnettä kohti Levin huippua Palovartijan majalle. Viimeiset kilometrit lasketellaan Lapin lumouksesta nauttien Levikeskuksessa sijaitsevaan maaliin.

Levin Pitkä -juoksuosuus.

Levin Sprintti pyöräily- ja juoksuosuus.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen urheiluelämys Lappiin!

Lisätietoja: triathlon@levi.fi

Levi Extreme Triathlon on osa Levi Outdoor ja Bike Fest -tapahtumaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään, tiedot ovat alustavia! Levi Extreme Triathlon -kilpailun ajantasainen kilpailuinfo ja ohjeet osallistujille jaetaan tapahtumassa paikan päällä.

Kuvat: Timo Koivisto, Aleksi Rytkönen