Levi Mayday

Levi

28.04.2021 - 02.05.2021

MayDay – kevät tulee! Tule sinäkin Leville ystäviesi tai perheen kanssa. Vappuna nautitaan kauden aurinkoisimmista laskuista ja juhlistetaan kevättä ympäri tunturia. Ohjelmaa ja tekemistä riittää kaiken tasoisille juhlijoille taaperosta kokeneempaan hiihtäjään.

Vielä parikymmentä vuotta sitten muutama leviläinen yrittäjä suuntasi vappuna marssimaan päällään naamiaisvaatteet. Vuosien saatossa Levin vapusta on tullut iso, koko tunturin tapahtuma.

Ota etunojaa ja aloita vappu ajoissa! Tai jatka lomailua toukokuun puolelle aurinkoisista keväthangista ja Levin huippukuntoisista rinteistä pääset nauttimaan toukokuun alkupuolelle saakka. Levin monipuoliset mahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa niin lentäen, junalla, bussilla kuin omalla autollakin.

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Seuraamme tilannetta pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.

Varaa majoitus

 

LEVI MAYDAY OHJELMA


Vappuviikon ohjelmaa suunnitellaan pitäen silmällä viranomaisohjeistuksia - ohjelmaa päivitetään kevään mittaan jolloin tarkemmat aikataulut julkaistaan.
 

Levin perinteinen vappukulkue.
Kerää kasaan kaverisi ja revittele vapun vauhdikkaassa kulkueessa, parhaat asut palkitaan! Kulkue starttaa Levin torilta ja päätyy samaan paikkaan. Kulkueen reitti ja pysähdyspaikat tarkentuvat pian. 

Vesihiihtoa / Lammen ylitys Eturinteillä
Koe Levin Eturinteillä 2-hissin vieressä kevään riemukkaimmat laskut vesihiihdon merkeissä! Musisoinnista vastaa DJ ja tunnelmaa ylläpitää juontaja.

Retro-laskukisa ja ulkoilmapiknik
Tässä paripujottelukilpailussa vauhdilla ei ole niinkään merkitystä, vaan paras tyyli ratkaisee. Mitä retrompi, sen parempi! Habituksesta jaetaan myös pisteitä.

Koko afterski-kauden huipentuma ulkoilmakeikka V´inkkarin edessä!

Vappubrunsseja

Tuikun Tunturihumpat

V´inkkarin afterski

Rinnesuunnistus
Kokoa oma joukkueesi ja vietä hauska päivä Levin keväisillä rinteillä. Rasteilla kiperiä kysymyksiä ja hauskoja tehtäviä!

Iltapäiväklubi Palovartijan majalla - Vapun letkeimmät soundit soi Palovartijan majan terassilla Levitunturin huipulla (Gondoli2000 ja Leviwest -hissien ylä-asemalla).