Levi Mayday

Levi

28.04.2021 - 02.05.2021

MayDay – kevät tulee! Tule sinäkin Leville ystäviesi tai perheen kanssa. Vappuna nautitaan kauden aurinkoisimmista laskuista ja juhlistetaan kevättä ympäri tunturia. Ohjelmaa ja tekemistä riittää kaiken tasoisille juhlijoille taaperosta kokeneempaan hiihtäjään.


Ota etunojaa ja aloita vappu ajoissa!  Tai jatka lomailua toukokuun puolelle aurinkoisista keväthangista ja Levin huippukuntoisista rinteistä pääset nauttimaan toukokuun alkupuolelle saakka. Levin monipuoliset mahdollisuudet ovat helposti saavutettavissa niin lentäen, junalla, bussilla kuin omalla autollakin.

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Seuraamme tilannetta pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.

Varaa majoitus


LEVI MAYDAY OHJELMA

Rinnesuunnistus perjantaina 30.4. ja lauantaina 1.5.2021

Kokoa oma joukkueesi ja vietä hauska päivä Levin keväisillä rinteillä. Rasteilla kiperiä kysymyksiä ja hauskoja tehtäviä! Varaa jalkaan sukset lumilauta tai telemark-sukset, tyylillä ei väliä! Rastit voit suunnistaa joko saman päivän aikana tai suunnistaa vaikka molempina päivinä.