Levin keväthanget

Levi

08.03.2020 - 05.04.2020

Lähde kaveriporukalla Levin keväthangille! Maalis-huhtikuussa ovat olosuhteet monien mielestä parhaimmat Levin vierailulle.

Rentoudu kavereiden kanssa ja nauti kevättalvesta Levillä.

TOP10-SYYT SUUNNATA LEVIN KEVÄTHANGILLE

Tutustu syihin lomailla Levillä aurinkoisella kevätsesongilla!

1. RUUHKATTOMAT RINTEET

Hiihtolomien ja pääsiäisen välisellä ajalla maalis-huhtikuussa Levillä olosuhteet ovat erinomaiset ruuhkattomaan lomailuun omassa rauhassa ja parhaassa mahdollisessa seurassa. Tilaa on paljon, 43 rinnettä ja 28 hissiä takaavat, että Levillä ei tarvitse viettää aikaa ruuhkissa jonottaen tai muita laskijoita väistellen. 

2. RUNSAASTI LUNTA

Lapissa nautitaan edelleen oikeasta talvesta. Joulukuun alkupuolella 2018 Levillä oli lunta 30 senttiä, maaliskuun lopussa sitä on normitalvena keskimäärin 60 - 80 senttiä. Alueen runsaslumisuuden vuoksi hiihto- ja laskukausi on Levillä parhaimmillaan, kun etelässä jo pakataan talviurheiluvälineitä kesäteloille.

3. AURINKOISET PÄIVÄT

Kelit paranevat Levillä kevään myötä! Kevätalven ehdottomasti parhaisiin puoliin kuuluvat pitkät päivät, ihana auringonpaiste ja luistavat kelit. Aurinkoiset päivät houkuttelevat kokeilemaan myös monia muita Levin aktiviteetteja tai vain nauttimaan elämästä. 

4. SUORITUSPAIKAT KUNNOSSA

Hiihtolomien jäljiltä pääsääntöisesti Levin kaikki rinteet ja 230 kilometriä hoidettuja latuja ovat auki ja erinomaisessa kunnossa. Myös talvikävely- ja -pyöräilyreitit sekä merkityt moottorikelkkaurat ovat auki kevätkelien mukaan. Kevättalvella onkin mainio tilaisuus kokeilla uusia lajeja tai välineitä ja tutustua tunturin mahdollisuuksiin koko laajuudeltaan.

5. ESIINTYJIÄ JA TAPAHTUMIA

Kevättalvi on Levin kävijöille oikeaa kulta-aikaa paitsi hyvien kelien ja ulkoiluun otollisten olosuhteiden, mutta myös monipuolisen ohjelma- ja tapahtumatarjonnan vuoksi. Levin kävijät pääsevät nauttimaan maamme eturivin artisteista ja erittäin monipuolisista tapahtumista. Kevätalvella 2019 aktiivisia ulkoilmaihmisiä tunturiin kokosivat esimerkiksi ainutlaatuinen Ylläs-Levi -hiihto.  J. Karjalainen, Ellinoora, Anssi Kela ja Ville Valo & Agents ovat vain esimerkkejä Levin monipuolisesta esiintyjäkattauksesta.

6. MONIPUOLISET PALVELUT

Kevättalvella alueen palvelut ja yritykset ovat avoinna ja valmiina toivottamaan vieraat tervetulleiksi. Valtaosa alueen monipuolisista liikkeistä sijaitsee kompaktisti ja helposti saavutettavasti Levin keskustassa. Lukuisat ravintolat ja kahvilat pitävät huolen, että Levillä ei pääse nälkä eikä jano yllättämään.

7. HYVÄ SAAVUTETTAVUUS

Levi on helposti saavutettavissa tulitpa sitten omalla autolla, bussilla, junalla tai lentokoneella. Kittilän lentokenttä sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Lentämisen lisäksi helppo vaihtoehto on pakata auto etelästä junaan illalla ja nauttia matkanteosta raiteilla. Aamulla heräät levänneenä ja Kolarista on enää lyhyt ajomatka perille Leville.

8. 25 000 PETIPAIKKAA

Oma tupa, oma lupa - pätee myös lomalla! Levillä riittää vaihtoehtoja majoituksen suhteen, valittavissa on hotellimajoituksen lisäksi alppitaloja keskustasijainnilla, mukavia mökkejä lähellä rinteitä ja myös monia vaihtoehtoja enemmän omaa rauhaa kaipaaville. Alueen lähes 25 000 petipaikkaa varmistavat, että lomalle lähtö ei jää majoituksen puutteesta kiinni. 

9. HYVÄ SEURA

Kutsu kaverit mukaan ja vietä loma Levillä parhaassa mahdollisessa seurassa! Hiihtolomaviikoilla 8-10 Levillä on runsaasti lapsiperheitä, kun taas kevätalvi kokoaa tunturiin runsaasti kaveriporukoita. Nauttikaa yhdessä Levin tunturimaisemista, auringosta, hohtavista hangista sekä kevätfiiliksestä -  tiedossa on takuulla ikimuistoinen loma.

10. LAPIN TAIKA

Levi tarjoilee kevättalvella monin tavoin parastaan sekä takuulla ainutlaatuisia elämyksiä ja ikimuistoista Lapin taikaa. Tervetuloa lomalle Leville!

Varaa unohtumaton lomasi Levin keväthangille nyt, sillä huoneistoja on rajoitettu määrä!

  • 2 henkilöä - alkaen 43 € / hkl / vrk
  • 4 - 6 henkilöä - alkaen 19 € / hkl / vrk
  • 8 henkilöä - alkaen 17 € / hkl / vrk

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.

VARAA MAJOITUS LEVILTÄ