Levin Ruskamaraton

Levi

05.09.2020 - 05.09.2020

Paljon vanhoja tuttuja ja mielenkiintoisia uusia kasvoja, hyvät järjestelyt ja upeat maisemat!

Ole yksi kovimmista ja lähde valloittamaan Levi! Haasta itsesi ja ilmoittaudu mukaan 21 km polkujuoksuun kahden tunturin yli. Ne, jotka uskaltavat, laskevat Levin Black -maailmancuprinnettä, mutta kovimmat nousevat sen juosten ylös! Valittavana on myös klassiset Ruskamaraton-matkat 42 km, 21 km ja 10 km – jo vuodesta 1984 alkaen!

LEVIN VANHIN TAPAHTUMA - LEGENDAARINEN RUSKAMARATON

Levin perinteinen Ruskamaraton kokoaa syyskuun alkupuolenn viikonloppuna tunturiin paljon juoksijoita ja iloisia kannattajia sekä ruskamaraton-tunnelman nautiskelijoita. Kaikille juoksusta kiinnostuneille sopiva tapahtuma kisataan uniikissa ympäristössä Levitunturilla, Lapin ainutlaatuisen ruskan keskellä. Matkoina kokopitkä ja puolikas maraton asfaltilla, sekä lisäksi vaihtoehtoina myös lyhyempiä matkoja sekä aikuisille että nuorille. 

Vuonna 2020 mukana myös huikeiden maisemien ja todellisten elämysten polkujuoksu! 21 km reitti johdattaa kahden tunturin yli, lopussa noustaan Levi Blackiä eli mustaa maailmancupin pujottelurinnettä ylös kohti Levin huippua.

Juoksemisen lisäksi voit tulla vain nauttimaan tunnelmasta ja kuuluisista Ruskamarkkinoista! Ruskamarkkinoilla on tarjolla syötävää, juotavaa, ohjelmaa, ostoksia ja tietysti aitoa markkinatunnelmaa. Illan pimetessä meininki vaan kasvaa, kun Ruskamaratonin virallinen illanvietto alkaa. Siellä unohdetaan tankkaukset, rakkulat ja viiden sekunnin häviö naapurille ja nautitaan tunnelmasta. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Varmista paikkasi heti

Varaa unohtumaton lomasi Levin ruskakaudella nyt, sillä huoneistoja on rajoitettu määrä! Ruskamaraton viikonloppu 4.-6.9.2020 Levillä, kahden yön majoitus.

  • Perhe tai kaveriporukka / 4 henkilöä alkaen 245€

Edellä mainittu esimerkki on alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.

Varaa majoitus Leviltä