Levin Ruskamaraton

Levi

05.09.2020 - 05.09.2020

Ruskamaraton juostaan tänä vuonna 5.9. maastossa


Tänä vuonna perinteinen Ruskamaraton tarjoaa kaksi maastossa juostavaa polkujuoksua. Levillä vuodesta 1984 alkaen järjestettyä Ruskamaratoni juostaan tänä vuonna perinteistä poiketen. Kaikki asfaltilla juostavat matkat ja Ruskamarkkinat jätetään tänä vuonna väliin, ja tarjolla on kaksi maastossa juostavaa Trail Runia.

Tutun noin 25 km Train Runin lisäksi juostaan myös lyhyempi, n. 15 km Trail Run Kätkätunturin maastossa. Sarjoina pitkällä matkalla ovat naiset ja miehet yleinen sekä 15 km matkalla naiset ja miehet yleinen, + 40 ja +50 sekä tytöt ja pojat alle 18 v.
Tiellä juostavat täys- ja puolimaraton, kymppi, Ruskareissu ja lasten ruskajuoksut on siis peruttu.

Kesäkuussa annetun ohjeistuksen mukaan järjestäjät valmistautuvat ottamaan kilpailuun maksimissaan 500 juoksijaa ja reagoimaan tilanteeseen, jos ohjeistukset muuttuvat. Lähtöjä porrastamalla ja kisa-alueella tehtävin järjestelyin pidetään huoli siitä, että lähtöpaikalle ei muodostu ruuhkia.

- Emme halunneet katkaista pitkää Ruskamaratonperinnettä, koska nykyiset ohjeistukset antavat mahdollisuuden tapahtuman järjestämiselle. Haluamme tarjota osallistujille, järjestäjille ja yleisölle turvalliset olosuhteet osallistua tapahtumaan, joten näimme tapahtuman siirtämisen maastoon parhaana vaihtoehtona, sanoo järjestävän seuran, Levin Heinäkenkien sporttimestari Jari Kinnunen.

- Ennakkoilmoittautuminen molemmille matkoille maksaa 15.8. asti 50 € ja sen jälkeen 31.8. saakka 55 €. Kilpailupaikalla ei tänä vuonna voi ilmoittautua, vaan käytämme tilanteen vuoksi vain sähköistä ilmoittautumista kontaktien välttämiseksi.

Kisatoimisto Zero Pointilla avoinna perjantaina 4.9 klo 17.00-20.00 ja lauantaina 5.9. klo 9.00 alkaen numeroiden noutamista varten. 

- Juoksureitin varteen toivomme kannustusjoukkoja kirittämään juoksijoita ja pitämään tunnelmaa yllä vallitsevan ohjeistuksen mukaisin turvavälein. SUL:n jäsenseurana toteutamme järjestelyissä liiton antamia ohjeistuksia, päivitämme toimintatapoja ohjeiden muuttuessa ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Tervetuloa Levin poluille Ruskamaratonin merkeissä!

Ilmoittaudu mukaan

Varaa unohtumaton lomasi Levin ruskakaudella nyt, sillä huoneistoja on rajoitettu määrä! Ruskamaraton viikonloppu 4.-6.9.2020 Levillä, kahden yön majoitus.

  • Perhe tai kaveriporukka / 4 henkilöä alkaen 245€

Edellä mainittu esimerkki on alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.

Varaa majoitus Leviltä

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin tapahtuman osalta
Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia COVID-19 tilanteeseen liittyen.