Levin SaunaFest

18.09.2020 - 19.09.2020

6 saunaa lämpiää ympäri tunturia, 45 euron saunapassilla pääset saunomaan niistä jokaisessa!


SaunaFest 18.-19.9.

Mikä olisikaan parempaa kuin rentoutua saunan lämmössä pienen patikoinnin jälkeen, ja nauttia samalla huikeista tunturi-Lapin maisemista? Syyskuussa yhden viikonlopun ajan laitetaan Levillä useampi sauna kuumaksi ja vietetään oikein kunnon saunaviikonloppu! Saunapassilla saat saunoa kahden päivän ajan niin paljon kuin ehdit - ja jaksat!

Lämpimänä on 6 erilaista saunaa ja bussikuljetus saunalta toiselle takaa sen, että ehdit löylytellä useammassakin saunassa. Saunoja voi kiertää myös omalla autolla. Mukana on muun muassa tynnyrisauna, sauna porotilalla, sauna joen varrella ja savusauna järven rannalla sekä pieni intiimi sauna keskellä arktista metsää. Tule ja löydä oma suosikkisi!

Osta Saunapassi tästä

Mukana lämpiävät saunat:

Immelkartano - Immeljärven rannalla savusaunassa löylyt ovat lempeät ja saunomisen lomassa voi pulahtaa paljuun tai Immeljärveen.
Sauna-aika: 19.9. klo 14 – 16, 18 – 20

Tonttulan Rantasauna - Perinteinen, hirsinen rantasauna Ounasjoen rantatörmällä. Puukiuas antaa lempeät löylyt ja uimaan pääsee kirkkaaseen Ounasjokeen.
Sauna-aika: 18.-19.9. klo 13 – 14

Sammuntupa  - Tunnelmallinen savusauna porotilalla Ounasjoen varrella, josta on upea näkymä Valkkovaaran kauniiseen maisemaan. Uintimahdollisuus Ounasjoessa.
Sauna-aika: 18.-19. klo 16 – 20

Kinos Safaris - Saunalauttaristeily Sirkkajärvellä. Lautan kannella voi istuskella sohvilla tai uittaa varpaita järvessä, paistaa nuotiolla makkaraa, saunoa ja vaikka tanssia. Lämmintä vaatetta on hyvä ottaa mukaan.
Sauna-aika: 18.-19.9. 3 kpl 1h risteilyt alkaen klo 13.30.

Polar Light Tours - Upea tynnyrisauna puulämmitteisellä kiukaalla + ulkosuihku, kammi vieressä. -varataan yksityinen saunavuoro ennakkoon.
Ennakkovaraus: 18.-19.9. max 8 hlö: 1,5h saunavuoro alkaen klo 13.30

Levi Foxfires - Saunaelämys keskellä arktista metsää, puulämmitteinen sauna ja palju. -varataan yksityinen saunavuoro ennakkoon.
Ennakkovaraus: 18.-19.9. max 6 hlö 2h saunavuoro alkaen klo 11

Saunapassin hinta 45 € / henkilö / koko viikonloppu

Passilla voi käydä missä saunassa vaan, vaikka useammassa
Sisältää kuljetukset, katso tarkemmin julkaistavat aikataulut. Omalla autolla voi liikkua myös.

Isompiin saunoihin on yleiset sekasaunavuorot, ota mukaan oma uimapuku tai pyyhe.
Vuokrattavista pyyhkeistä 6€ lisämaksu per sauna.
Jokaiselta saunalta saa kertakäyttöisen pefletin saunomisen ajaksi.

Polar Light Toursin ja Foxfiresin saunoilla yksityiset saunavuorot. Voit varata oman vuorosi saunapassin oston yhteydessä.
 

 

 

 

 

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.