Levin Taiteiden yö ja Street Kirppis

Levi

10.09.2021 - 11.09.2021

Viikonloppu tarjoaa viihdettä moneen makuun kaduilla, tunturissa ja ravintoloissa 10.-11.9.2021


PERJANTAI 10.9.2021


Saunum - Saunomisen uusi aikakausi

Oli valintasi sähkökiuas tai puusauna, Saunumin kiukaat muuttavat käsityksesi hyvistä löylyistä. Kiukaidemme patentoitu löylynkierto jakaa lämmön tasaisesti koko saunaan lattiasta alkaen tehden saunomisesta miellyttävää ja rentouttavaa jokaiselle. Jos et usko, testaa itse! Saunavaunumme on valmiina tarjoamaan testilöylyt Tiikun TiiPiillä veloituksetta. Käy samalla tutustumassa esillä olevaan taidenäyttelyyn.

Olemme avoinna 08-22 joka päivä! Soita Ristolle puh. 040 4179 601 ja sovi saunavuorosi veloituksetta!


Limusiinin ikkunasta Levin yö - VIP one Oy

Ajelemme limusiinilla Levin keskustassa ja poikkeamme tunturinhuipulla ihailemassa yö maisemia. Pidämme kuvaus tauon Gondoliasemalla, jossa limusiinikuski kuvaa ryhmän heidän omilla kameroillaan / puhelimella niin että Levi logo, limusiini ja ryhmä saadaan ikuistettua. Kesto 1h hinta 285eur max 8 hlöä
Varattavissa sekä perjantaille että lauantaille.

Varaukset ja tiedustelut:  VIP one OyI / Tel. +358 405111 066 / ilkka@vipone.fi


12.45 Saila ja Lasse duo minikeikalla Levin Iglujen ravintolassa


Osoite: Harjatie 4, 99130 Sirkka

 

14.30 Saila ja Lasse duo minikeikalla Zero Point ravintolassa


Osoite: Hissitie 8, 99130 Sirkka

 

16.00 Emilion graffitityöpajan löydät North-tuolihissin ala-asemalta
 

Osoite: Hissitie 8, 99130 Sirkka
Vapaa pääsy

19.00 Oluttasting - miltä olut kuulostaa?

Viime vuonna loppuunmyyty oluttasting tulee taas! Pääset maistamaan tapahtumaa varten valikoidut laadukkaat Sinebrychoffin oluet pienellä twistillä. Maistuuko maltaassa blues vai tuleeko kylmästä kuohusta mieleen raikas pop?

Paikka: Gastro K ravintolan alakerrassa osoitteessa Laaksokuja 4, Levi (Levin Kunkku alakerta)
Aika: Klo 19.00

Lippu tastingiin 10 euroa/hlö
Muutamia lippuja vapaana tastingiin, voit tiedustella ja ostaa ne Gastro K: ravintolasta paikan päällä jos vielä jäljellä. Osoite Laaksokuja 4.
 

19.30 & 22.00 Roosa of Lapland  - King Crab House ravintolassa

Vietä tunnelmallinen syysilta kynttilänvalossa Levin taiteiden yössä. Illan tunnelmaa nostaa entisestään ihana laulaja-lauluntekijä Roosa of Lapland kauniilla sävelillä.
Illan aikana on a la carten lisäksi pari upeaa keittiömestari Kalle A-W:n luomaa annosta.

Katso menu ja hinnat täältä

22.00 Aki Himanen & Aleksi Kinnunen - Bar Alakerta

Aki Himanen & Aleksi Kinnunen ovat suomalaiset muusikot, joilla on vahva tausta jazzista ja elektronisesta musiikista. Vuosia he ovat tutkineet miten koneelliset ja orgaaniset instrumentit toimivat aidossa dialogissa.
Osoite Hissitie 11, 99130 Sirkka
Vapaa pääsy

22.00 Mr. Hyde - livemusiikkia - Kota Bar & Café

Osoite Torikuja 3, 99130 Sirkka
Vapaa pääsy

22.00 Kuuranvalkeat tulishow Levin Toriaukiolla

 

LAUANTAI 11.9.2021


10.00 - 12.00 Salsa workshop - Latin Lapland

Latin Lapland mukana 11.9 Levin Taiteiden yön Salsa Karnevaalissa. Salsa workshopissa hiotaan salsan askeleet tutuksi kaikille ja tehdään salsan tahtiin liikkuva koreografia. Workshopin käytyä Salsaaminen luonnistuu vaikkapa karnevaalien katukulkueessa!

Salsa Fiesta Workshop lauantai 11.9 klo 10-12!
Paikka: Levi Wellness Club
Hinta on 25€/2h.

Ilmoittaudu mukaan täällä


10.00 - 12.00 Makramee työpaja

Klo 10 - 12 Työpajan aloitus aina tasa/puolitunnein. 10.00, 10.30, 11.00, 11.30.
Työpajalla tehdään Makramee- avaimenperä, joka kuvassa. Sopii vasta-alkajille.

Ilmoittautuminen ennakkoon: Ilmoittautumiset sähköpostitse 9.9 mennessä tavisplacelevi@gmail.com. Peruutukset samoin.Yhteen ryhmään otetaan 4 henkilöä. Työpajan osallistumismaksu 5€/hlö sis. opetuksen, materiaalin sekä etusetelin Tavi’s Placen lankakauppaan. Maksu paikan päällä. 

Klo 13 - 15 vietetään Tavi´s Placen 1-vuotissynttärit! Kakkutarjoilu niin kauan kun kakkua riittää ja huikeita tarjouksia!

12.00 – 16.00  Street Kirppis


Lauantaina Kappelin kellotornin aukiolla Street Kirppis toivottaa niin ostajat kuin myyjät lämpimästi tervetulleeksi.
Tule myymään kaappien kätköt tyhjäksi ja tekemään löytöjä kaikille avoimelle ILMAISELLE kirpparille. Mukaan oma myyntipöytä, -viltti tai -koju ja vaihtorahaa mukaan. Toivotamme myös esiintyjät, ruuanmyyjät yms tervetulleeksi!
Myyntipaikkoja ei voi varata, mutta sopu tilaa antaa.

Sateen sattuessa varaa suojaa mukaan. Tapahtuma on yhteishengellä rakenneltu, joten toivotaan että kaikki siivoavat omat jälkensä myyntiajan päätyttyä. Tapahtuman jälkeen voi laittaa hyvän kiertämään ja päivän päätteeksi voit jättää myymättä jääneet vaatteet/tavarat lahjoittettavaksi hyväntekeväisyyteen.
 

Ruokatarjoilut kirpparilla


Campfire Barista  & Wild food baking by Arctic Frontier
King Crab House myymässä kuuluisia sinisimpukoitaan


Ohjelmaa Kellotornin aukiolla


12.00 Saila ja Lasse bändi
12.15 Ulkojoogaa Kellotornin aukion lähisyydessä - Mia Kataisto
13.00 Miradonna Sirkka - Kalastamassa nykysirkustaideteos

Levin Taiteiden yössä nähdään Miradonna Sirkan osallistava nykysirkusteos Kalastamassa. Kalastamassa sisältää vannemanipulaatiota, muovituubeja sekä yleisön omia kysymyksiä. Teos alkaa torilta klo 13, jossa osallistujia ohjeistetaan. Kesto on noin 15-20 minuuttia ja se sopii kaiken ikäisille. Musiikki: Mechanic Membrane / Samuli Kivelä. Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ryn Taiteiden Kesä - projekti mahdollistaa esityksen. Kesto noin 15-20 minuuttia.

Miradonna Sirkka on nykytaiteilija ja sirkustaiteilija, joka ravistelee eri taiteenalojen rajapintoja ja katsoja-esiintyjäsuhdetta. Hän on monitaidekollektiivi Recover Laboratoryn perustaja. Sirkka on sekä ohjaaja että esiintyjä, jonka kiusallisuutta ja inhimillisyyttä tutkivia teoksia on nähty ympäri maailman erilaisissa tilanteissa ja tapahtumissa - niin Suomen festivaaleilla, maanalaisissa luolissa, Helsingin juhlaviikoilla kuin mm, Tokiossa, Berliinissä, Kööpenhaminassa ja San Fransiscossa.
13.00 Antte Aikio & band
14.30 Kolarin santana & Aivokylpy

15.15 Tulinen bängeri duo
16.00 Emilion graffitityöpajan löydät North-tuolihissin ala-asemalta
 

Osoite: Hissitie 8, 99130 Sirkka
Vapaa pääsy

16.00 Latin Lapland ja Salsa paraati Levi Spalta kohti kellotornin aukiota - Kulkueeseen voivat osallistua kaikki halukkaat salsaajat mukaan!
16.30 Street fiesta by DJ Wunderbaum
17.15 Joonas Hauveli & Rytmirengit

Tämä on Reggaebändi isolla groovella! Hauveli laulaa elämästä ja rakkaudesta sielukkaalla ilmaisulla, joka vetää mukaansa rytmeihin iästä riippumatta. Joonas Hauvelin musiikin juuret ovat vankasti mustan musiikin perinteessä; reggaessa ja bluessissa. Suomen kieli ja omasta kulttuurista kumpuava perinteikäs henki tuovat musiikkin omintakeista kulmaa.

Joonas Hauveli ja Rytmirengit -bändi rakentavat siltaa vuosikymmenten taakse reggaen kulta-aikaan. Hauvelin musiikissa kuuluu 1970-luvun reggaen parhaat puolet: svengaavalla onedropilla soitettu ja wailerstyylisellä blues-kitaroinnilla maustettu Jamaika-poljento. Taustalla kuuluu soul ja negrospirituaali sävyjä. Yhtyeessä kuullaan soitettuna perinteisiä bändisoittimia, puhallinsoittimia, urkuja, sekä kuorolaulantaa. Tapahtuma on ilmainen.

UV-työpaja Bar Alakerrassa, aika tarkentuu myöhemmin

21.00 Space disco, Bar Alakerta

Osoite Hissitie 11, 99130 Sirkka
Vapaa pääsy

22.00 Mr. Hyde - Kota Bar & Café

Osoite Torikuja 3, 99130 Sirkka
Vapaa pääsy
 

Varaa majoitus
 


Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.