Levin Taiteiden yö ja Street Kirppis

Levi

10.09.2021 - 11.09.2021

Viikonloppu tarjoaa viihdettä moneen makuun kaduilla, tunturissa ja ravintoloissa 10.-11.9.2021

Lauantaina Kappelin kellotornin aukiolla Street Kirppis toivottaa niin ostajat kuin myyjät lämpimästi tervetulleeksi.
Tule myymään kaappien kätköt tyhjäksi ja tekemään löytöjä kaikille avoimelle ILMAISELLE kirpparille. Mukaan oma myyntipöytä, -viltti tai -koju ja vaihtorahaa mukaan. Toivotamme myös esiintyjät, ruuanmyyjät yms tervetulleeksi!
Myyntipaikkoja ei voi varata, mutta sopu tilaa antaa. Tarkemmat myyntiajat julkaistaan myöhemmin.

Sateen sattuessa varaa suojaa mukaan. Tapahtuma on yhteishengellä rakenneltu, joten toivotaan että kaikki siivoavat omat jälkensä myyntiajan päätyttyä. Tapahtuman jälkeen voi laittaa hyvän kiertämään ja päivän päätteeksi voit jättää myymättä jääneet vaatteet/tavarat lahjoittettavaksi hyväntekeväisyyteen.

Tämä ei kuitenkaan ole mikä tahansa kirppis vaan iloinen katujuhla. Ohjelmassa on esityksiä ja musiikkia sekä myynnissä rentoa katuruokaa alkaen jo perjantaina 10.9.2021.

Varaa päivät kalenteristasi jo nyt! Tapahtumien tarkempi ohjelma ja toteutustapa vahvistuu vallitsevan tilanteen ja säännösten mukaisesti.

Varaa majoitus
 


Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.