Melo ja Jore & Zpoppa Hullu Poro Areenalla
MELO ja Jore & Zpoppa

Melo ja Jore & Zpoppa Hullu Poro Areenalla

27.4.2024 | Music

Melo

MELO on oma genrensä, kuten merkittävät artistit usein ovat. Keväällä julkaistavalla uudella albumillaan suomiräpin eklektinen edelläkävijä on päätynyt trapin ja maalailevan indie-rockin kautta iskevään elektroniseen maailmaan, jonka vain MELO olisi voinut rakentaa. Linnan käytävillä kaikuvat Chief Keef ja Crystal Castles, mutta kirkkaimpana pauhaa MELOn tinkimätön näkemys.

Jore & Zpoppa

Pohjoisesta Helsingistä ponnistava Jore & Zpoppa on räpin saralla tällä hetkellä kiistatta mielenkiintoisin duo. Vuodesta 2018 asti musiikkia tehnyt ja keikkalavoilta tutuksi tullut kaksikko on pysynyt uskollisena tyylilleen, vakiinnuttaen paikkaansa kotimaisen rap-musiikin eturivissä. Kuplivat ja leikkisät melodiat nitoutuvat yhteen klubia järisyttävän tuotannon kanssa, vangiten kuulijan heidän maailmaansa jo ensikuuntelulla. Jore & Zpoppa liittyivät myös kultakerhoon, kun heidän joulukuussa julkaisemansa single ”Bämä” ylitti tammikuussa kahden miljoonan kuuntelun rajan ja viihtyi pitkään Suomen virallisen singlelistan kärkikahinoissa. Myös seuraava singlejulkaisu ”Arvaa” ylsi Spotifyn kuunneluimpien kappaleiden joukkoon. Ylen Lähiöiden finest -sarjastakin tuttu Jore & Zpoppa kuuluu pohjois-helsinkiläiseen NSF-kollektiiviin. Kaksikko julkaisi vuonna 2020 debyyttimixtapensa ”Eskimo Tape”, jota nostettiin laajasti uuden aallon rap-skenestä tunnettujen artistien toimesta. Debyyttialbumi ”LOVE SZN” julkaistiin maaliskuussa 2023.

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.
Showtime n. klo 23:30

Tapahtuma on K18

Ennakkolippu on edullisempi kuin ovelta lippu!
Ennakkolipulla pääset jonon ohi. (HUOM! Mahdollinen ennakkolippujono)

ENNAKKOLIPUT 18 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että  
tiketti.fi ostettuihin lippuihin Tiketti.fi lisää palvelumaksun 2,50 €.https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksuthttps://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Ennakkolippuja myynnissä myös Hotelli Hullu Poron vastaanotossa.

Ennakkolippujen myynti loppuu Tiketti.fi sekä hotelli Hullu Porossa keikkapäivänä klo 21:00.

Lipun myynti ovelta klo 21:00 alkaen.

LIPUT OVELTA: 23 € sis. eteispalvelumaksun 3 €