Monitaiteinen vuosittainen Hiljaisuus-festivaali Kaukosessa 10.-13.6.2021

Kaukonen, Kittilä

10.06.2021 - 13.06.2021

Kaukosen kylässä Kittilässä järjestettävä festivaali on koonnut vuodesta 2010 joukon ihmisiä monitaiteisen ohjelmiston äärelle kauniiseen kylämiljööseen. Seuraavan kerran Hiljaisuus-festivaali järjestetään tulevana kesänä 10.-13.6.2021.

Varaa päivä kalenteristasi jo nyt! Tapahtumien tarkempi ohjelma ja toteutustapa vahvistuu vallitsevan tilanteen ja säännösten mukaisesti.


Hiljaisuus-festivaali tuo Lappiin kansainvälisestikin kiinnostavimmat esitykset ja taiteilijat. Festivaali tarjoaa alustan yllättäville kohtaamisille niin ihmisten, Lapin luonnon, kuin eri taiteenlajienkin välille.

Hiljaisuus-festivaalin ytimessä on uusi  suomalainen säveltaide ja nykysirkus sekä  Kaukosen kylän kaunis maisema tupineen ja kylänraitteineen. Hiljaisuus-festivaalin erityisen tunnelman luovat ainutlaatuiset esitykset ja ennen kaikkea Kaukosen kylään kokoontuvat ihmiset.

Hiljaisuus-festivaalin tapahtumien ydin sijoittuu Kaukosen kylään. Kun saavut Kaukoseen, löydät kaiken tarvitsemasi Työväentalolta. Nähdään siellä!