Pääsiäinen Levillä

Levi

10.04.2020 - 13.04.2020

Rentoudu perheen kesken tai kavereiden kanssa ja nauti aurinkoisesta kevättalvesta Levillä!

Nauti aurinkoisesta kevättalvesta! Vuonna 2020 pääsiäistä vietetään huhtikuun 10.-13. päivä parhaimpien keväthankien aikaan.

LEVIN KEVÄTTALVI ON PARHAIMMILLAAN PÄÄSIÄISENÄ

Neljä vapaapäivää on erinomainen syy suunnata pääsiäisen viettoon Leville! Pieni irtiotto arjesta kevätauringosta ja kauniista maisemista nauttien rentouttaa. Lasku- ja hiihtokauden ollessa parhaimmillaan, lyhytkin lomailu Levillä antaa paljon. Torstaina tunturiin ja paluu kotiin maanantaina on perinteinen toimiva kaava pääsiäisen vietolle. 

Levillä kevättalvi ja erityisesti pääsiäinen on hiihtäjän ja laskettelijan parasta aikaa sekä hiihtolomaviikkojen ohella yksi vuoden suosituimpia sesonkeja. Hohtavat hanget, pikkupakkaset, lämmittävä kevätaurinko sekä pitenevät päivät ovat lyömätön yhdistelmä ulkoilun riemulle.

Pääsiäiseen on helppo yhdistää myös pidempi vierailu Levillä. Huhtikuussa tunturissa riittää nimittäin tekemistä ja tapahtumia myös pääsiäisviikonlopun ulkopuolella. Pidemmästä ajasta Levin keväthangilla ja rinteissä haaveileville vahva suositus on varata kalenterista pääsiäisviikonloppua edeltävä tai seuraava viikko lomailulle.

Levillä on pääsiäisenä tiedossa monenlaista ohjelmaa, aktiviteetteja, juhlia sekä erikoistarjouksia. Kerää porukka kasaan ja ota suunnaksi Levi - pääsiäisenä rinnehupia ja mielekästä tekemistä riittää takuulla niin lapsille kuin aikuisille! Pääsiäisen 2020 ohjelma tarkentuu talven aikana. 

PÄÄSIÄISMAJOITUS LEVILLÄ

Pääsiäinen Levillä, neljän yön majoitus. 

  • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 73 € / hlö / vrk
  • Perhe / 2 aikuista ja 2-3 lasta - alkaen 34 € / hlö / vrk
  • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 61 € / hlö / vrk

Pääsiäinen Levillä, viikon majoitus mökissä.

  • Pariskunta / 2 aikuista - alkaen 50 € / hlö / vrk
  • Perhe / 2 aikuista ja 2-3 lasta - alkaen 40 € / hlö / vrk
  • Kaveriporukka / 6 aikuista - alkaen 34 € / hlö / vrk

Edellä mainitut esimerkit ovat alkaen hintoja, ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita. Huoneistoja rajoitettu määrä.

VALITSE VAIHTOEHTOSI TÄÄLTÄ