Pasi ja Anssi Hullu Poro Areenalla
pasi ja anssi

Pasi ja Anssi Hullu Poro Areenalla

18.4.2024 | Music

Suomen tunnetuin bileduo Pasi ja Anssi julkaisi uuden Kutsumusammatti -nimisen singlen. Lukuisia hittejä julkaissut kaksikko jatkaa vahvaa linjaansa tuoreella singlellä.

Suomen keikkaklubit vallannut duo saa varmasti kuulijat innostumaan tästä rakkauden etsimisestä kertovasta singlestä. Kappaleen yhteydessä julkaistiin myös musiikkivideo, voit katsoa sen tästä.

– Rakkauden etsiminen on kovaa duunia. Voisi jopa sanoa, että se on kaikista suurin kutsumusammatti. Siis suorastaan jättikokoinen sellainen. Kutsumusammatti siis. Pasin ja Anssin uusin biisi on omistettu kaikille, jotka ovat etsineet elämänsä aikana rakkautta. Kasari-henkinen bängeri pursuaa energiaa ja koukkuja ja se tulee varmasti iskemään kiinni Suomen kansaan kuin Juha Mieto mämmiin. Musiikkivideossa Pasi ja Anssi etsivät deittisovelluksesta seuraa ehkä hieman kyseenalaisin keinoin ja kehnolla menestyksellä, Pasi ja Anssi kertovat.

Vuonna 2017 aloittanut duo on julkaissut useita hittejä kuten triplaplatinarajan ylittänyt Tää on se maa ja tuplaplatinaa striimatun Kakkuu järvellä. Lisäksi Pasin ja Anssin musiikkivideot ovat keränneet YouTubessa kymmeniä miljoonia katselukertoja. Vuoden 2018 kesähitiksi valitun Mahtava peräsin ja pulleat purjeet -kappaleen musiikkivideolla on lähes 5 miljoonaa katselua ja se oli samana vuonna Suomen katsotuin video.

Hullu Poro Areena avoinna klo 21:00 alkaen.
Showtime n. klo 23:30

Tapahtuma on K18

Ennakkolippu on edullisempi kuin ovelta lippu!
Ennakkolipulla pääset jonon ohi. (HUOM! Mahdollinen ennakkolippujono)

ENNAKKOLIPUT 20 € sis. eteispalvelumaksun 3 €

Liput ennakkoon www.tiketti.fi
Huomioithan, että  
tiketti.fi ostettuihin lippuihin Tiketti.fi lisää palvelumaksun 2,50 €.https://www.tiketti.fi/info/palvelumaksuthttps://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot

Ennakkolippuja myynnissä myös Hotelli Hullu Poron vastaanotossa.

Ennakkolippujen myynti loppuu Tiketti.fi sekä hotelli Hullu Porossa keikkapäivänä klo 21:00.

Lipun myynti ovelta klo 21:00 alkaen.

LIPUT OVELTA: 25 € sis. eteispalvelumaksun 3 €