Puunhalauksen MM-kisat 2024
Halipuu 4

Puunhalauksen MM-kisat 2024

24.8.2024 | Well-being

Viidennet Puunhalauksen maailmanmestaruuskisat järjestetään Levillä 24.8.2024

Tänä vuonna Levillä kisataan juhlatunnelmissa! Samalla kun perinteinen slalomkisa World Cup Levi viettää 20-vuotisjuhlaa, myös vähintäänkin yhtä vauhdikkaat puunhalauksen maailmanmestaruuskisat ovat saavuttaneet kunniakkaan viiden vuoden iän. Kisoissa hauskuus yhdistyy kestävän luontomatkailun periaatteisiin, suomalaiseen metsäkulttuuriin sekä luonnon hyvää tekevään vaikutukseen. Ilmoittaudu paikan päälle, tai osallistu virtuaalikisaan ja voita majoitus!

Puunhalauskisan järjestää HaliPuu, jonka intohimona on vuodesta 2015 saakka ollut tuoda metsä ihmisten ulottuville ja kannustaa kaikkia luontoon, niin livenä Levillä kuin virtuaalisesti verkon välitykselläkin.

Kisoissapaikan päällä on rajattu määrä kotimaisia sekä kansainvälisiä osallistujia edustamassa omaa maataan kolmessa kilpailulajissa:

  • Nopeushalaus: Rajatulla alueella minuutti aikaa halata

    mahdollisimman montaa puuta

    . Puuta on halattava viisi sekuntia kerrallaan, jotta suoritus hyväksyttäisiin.

  • Antaumuksellinen halaaminen: Halaaminen tunteella niin, että se välittyy myös katsojille

  • Freestyle: Minuutin mittainen luovin mahdollinen puunhalaus.

Paikalle pääsee rajallinen määrä katsojia, varaathan paikkasi ajoissa osoitteessa: https://www.halipuu.com/product/treehugging-world-championships-on-the-spot-viewer-ticket/

Kisasta järjestetään myös virtuaaliversio, johon voi osallistua jokainen ympäri maailmaa jakamalla kuvan itsestään halaamassa lempipuutaan, puun koordinaatit sekä lyhyen saatetekstin Instagramiin tai Facebookiin, käyttäen tunnisteita #TreeHugging2024 ja #HaliPuu.

Virtuaalikisan voittaja saa mahdollisuuden puolustaa titteliään henkilökohtaisesti vuoden 2025 aikana, ja hän saakin palkinnoksi Visit Levin sponsoroiman viikon majoituksen kyseiselle viikolle. Hän pääsee myös metsään HaliPuu-perheen kanssa Arctic Cocooning -retkellä (tuttu mm. BBC:n artikkelista).

Lue lisää ja osallistu:

https://www.halipuu.com/treehuggingworldchampionships/