Suomen korkeimmat leffanäytökset Levin huipulla

Kutoshissin yläasema, Levin huippu

11.09.2020 - 12.09.2020

Levillä järjestetään parhaaseen ruska-aikaan Suomen korkeimmalla sijaitsevat elokuvanäytökset 11.-12.9.2020.

Levillä järjestetään parhaaseen ruska-aikaan Suomen korkeimmalla sijaitsevat elokuvanäytökset 11.-12.9.2020. Levin huipulla kutoshissin yläaseman luona oleva parkkipaikka muuttuu uniikiksi ulkoilmaelokuvateatteriksi, jollaista Levillä ei ole aikaisemmin nähty.

Korkealla Lapin upeiden maisemien ympäröimänä screenillä näytetään perjantai-iltana klo 19.00  Suomen ensi-iltaelokuva Pohjoisen Sankarit. Samalla voit nähdä myös upean auringonlaskun, kun aurinko painuu mailleen klo 20.08.

Elokuvia voi katsella omasta autosta ystävien ja perheen kanssa tai paikalle voi saapua myös jalan ja ottaa mukaan retkituolin tai viltin. Klo 19.00  Suomen ensi-iltaelokuva Pohjoisen Sankarit.

Varaa majoitus täältä

Ulkoilmaelokuvien näytösajat:
Pe 11.9.2020

 

klo 19.00 Pohjoisen sankarit – uuden animaatio elokuvan Suomen ensi-ilta
Aurinko laskee klo 20.08 joten samalla on mahdollisuus nähdä auringonlasku.
 


 

Napakettu nimeltä Vili työskentelee toimituspalvelun postihuoneessa, mutta hänellä on paljon suurempia unelmia: hän haluaa tulla arktisen alueen kuljetustähdeksi! Todistaakseen kykynsä, Vili toimittaa salaiseen paikkaan salaperäisen paketin ja saa vihiä Otto Von Mursun karmivasta suunnitelmasta vapauttaa muinainen kaasu sulattaakseen arktisen alueen – ja tullakseen maailman korkeimmaksi hallitsijaksi.
Estääkseen nämä synkät aikeet Vili pyytää ystäviensä apua. Yhdessä nämä arktisen alueen supersankarit ryhtyvät toimiin kotiseutunsa pelastamiseksi.

Ikäraja: sallittu kaikenikäisille
Kesto: n. 92 min / 1h 32 min
Kieli: PUHUMME SUOMEA!

Osta lippu ensi-iltaan

La 12.9.2020

klo 14.00 Pohjoisen Sankarit - PERUTTU!
Toinen näytös

klo 20.00 Loving Vincent - HUOM! UUSI AIKA!

Maailman ihka ensimmäinen kokonaan käsinmaalattu täyspitkä elokuva on 150 taiteilijan mykistävä taidonnäyte. Tuloksena on Oscar-palkittujen tuottajien uskomaton tarina luovuudesta ja intohimosta – elokuva, jonka kaltaista et ole koskaan aiemmin kokenut. Se vangitsee ainutlaatuisesti Vincent van Goghin elämän ja taiteen antamalla äänen miehen yli 800 kirjeelle ja herättämällä hänen maalaustensa hahmot eloon. Koostuu yli 65 000 öljyvärimaalauksesta, tämä on koettava itse!

Ikäraja: 12
Pituus: 95 min  /  1h 35min
Tekstitys suomeksi.

Osta lippu


klo 22.00 Peanut Butter Falcon - HUOM! UUSI AIKA

Little Miss Sunshine -elokuvan tuottajien uutuus, upea hyvän mielen leffa, nousi jenkeissä katsotuimmaksi indie-leffaksi 2019!
"Vuosikymmenen ihanimmaksi elokuvaksi" Film Inquiren nimeämä The Peanut Butter Falcon murtaa elokuvamaailman ennakkoluuloja: näyttelijöitä, joilla on Downin oireyhtymä, ei ole totuttu valkokankaalla näkemään – varsinkaan pääosassa, nimekkään tähtikaartin kärjessä. Zakin roolin näyttelevä ilmiömäinen Zack Gottsagen on lyönyt epäilijöille luun kurkkuun hurmaamalla katsojat kautta maailman.

Ikäraja: 12
Pituus: 93 min - 1h 33min
Tekstitys suomeksi.

Hinnat 15 € /auto (sis. 1 – 4 henkilöä) ja  5 € / henkilö.

Osta lippu


 

Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.