Terveesti tasapainossa

Levi

24.09.2021 - 26.09.2021

Naisjohtajien ja -yrittäjien viikonloppu Levin Igluilla 24.–26.9.2021


Terveesti tasapainossa – karsiminen vahvistaa


Järjestämme suureen suosioon nousseen Terveesti tasapainossa -viikonloppuretriitin naisyrittäjille ja -johtajille myös ensi syksynä! Kouluttajana viikonlopussa toimii tälläkin kertaa Suomen eturivin luennoitsija ja elintapavalmentaja psykologi Satu Lähteenkorva Psykologipalvelu Coresta.

Paradoksaalisesti pysähtyminen on kaiken kasvun edellytys, sillä ainoastaan pysähtyessään voi nähdä tarkasti. Viikonlopun aikana pysähdymme terveen tasapainon mahdollisuuksien äärelle, harjoitusten ja pysähtymisten kautta. Jokainen pääsee tekemään havaintoja tasapainostaan, elämästään ja itsestään – yksin ja yhdessä.

Päiviä rytmittävät omat hetket, yhteiset hetket, psykologiset pysähtymiset sekä unohtumattomat ruokailuhetket. Ja jälleen kerran rohkaisemme some- ja puhelinvapaaseen, luksusyhteyteen itsensä ja muiden kanssa, keskellä Lapin kauneinta luontoa ja parasta ruskaa – hemmottelua ja luksusta unohtamatta.
 

Retriitin hinnat ja sisältö
 

Ohjelmakokonaisuus pe–su ja majoitus 2 vrk 1 hlö:n Superior-iglussa 790 eur/hlö

Ohjelmakokonaisuus pe–su ja majoitus 2 vrk 1 hlö:n Prime Superior -iglussa 890 eur/hlö

Ohjelmakokonaisuus pe–su ja majoitus 2 vrk 1 hlö:n Sviitti-iglussa 1190 eur/hlö

Jos iglun jakaa toisen henkilön kanssa, hintaan tulee 50 euron alennus per henkilö.

Hinta sisältää majoituksen lasi-iglussa, täysihoidon, luennot & harjoitukset, tunturivaelluksen, saunan & poreet, meditaatiohetken, psykologiset materiaalit sekä yllätyslahjan. Hemmotteluhoitoja lisämaksusta.

Viikonlopun ohjelma sekä aloitus- että päättymisajat lähetetään ilmoittautuneille ryhmän koon ja lentoaikataulujen tarkennettua.
 

Ilmoittautumiset ja maksaminen

Lisätiedot ja varaukset sales@leviniglut.fi.

Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Laskutus 1 kk ennen tapahtuma-ajankohtaa. Tarjoamme täyden maksupalautuksen, jos matkustamista rajoitetaan COVID 19 -pandemiaan liittyvistä syistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!