Unen ja palautumisen viikonloppu Levin Igluilla 09.–11.10.2020

09.10.2020 - 11.10.2020

Kärsitkö unettomuudesta ja väsymyksestä? Tarvitsetko lepoa ja palautumista? Et ole yksin, sillä tutkimusten mukaan joka kolmas aikuinen suomalainen nukkuu huonosti. Onneksi löytyy hyviä keinoja ja vinkkejä riittävän unen ja levon saamiseksi! Levin Iglut järjestää unen ja palautumisen viikonlopun 09.–11.10.2020, jossa saat eväät parempaan uneen ja lepoon.

Viikonloppu sisältää luentoja unesta, rentoutumisesta ja palautumisesta yhdistettynä liikuntaan ja ulkoiluun raikkaissa tunturimaisemissa.

Ohjaajana toimii Amy Skogberg. Amy on urheilun, työelämän ja arkisen hyvinvoinnin mentaalivalmentaja. Hänen erikoisosaamisensa on pysyvien elämäntapamuutosten toteuttaminen yhdessä valmennettavan kanssa yksilöllisiä tarpeita huomioiden. Hän on perehtynyt arkirytmin, rentoutumisen ja stressin vaikutuksesta uneen ja sen laatuun.

Viikonlopun hinnat ja sisältö

Ohjelma lähetetään ilmoittautuneille ryhmän koon tarkennuttua. Viikonloppu toteutuu, jos osallistujia on vähintään 10 henkilöä. Aloitamme perjantaina 09.10. klo 12:00 ja viikonlopun ohjelma loppuu sunnuntaina 11.10. klo 13:00.

Hinta: Ohjelmakokonaisuus pe–su ja majoitus 2 vrk 1 hlö:n Prime Superior iglussa 645€ tai Super iglussa 595€.

Hinta sisältää majoituksen lasi-iglussa täysihoidolla, luennot, harjoitukset, liikunta- ja rentoutushetket, unitestin (web-lomake, joka täytetään etukäteen) ja omakohtaisen uni suunnitelman.

Ilmottautumiset ja maksaminen

Ilmoittautumiset sales@leviniglut.fi. Laskutus 1 kk ennen tapahtuma-ajankohtaa. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Levin Iglut tarjoaa täyden maksupalautuksen, jos matkustamista rajoitetaan COVID 19 -pandemiaan liittyvistä syistä

 

Lämpimästi tervetuloa lepäämään!