Ystävänpäivän katrilliesitys Eturinteellä

14.02.2021 - 14.02.2021

Tule viettämään Ystävänpäivää ja katsomaan KATRILLIA ystäväsi kanssa eturinteen lammen jäälle 14.2.2021 klo 15.00! Luvassa Lapin Saagan ratsukoiden toteuttama lyhyt kuvioratsastusohjelma, joka toteutetaan vapaaehtoisten heppatyttöjen ja tallin henkilökunnan kanssa.

Ohjelman jälkeen hevoset jäävät vielä hetkeksi jäälle pienelle 'porkkanatauolle', jolloin perheiden pienillä heppafaneilla on mahdollisuus rapsutella ja syötellä hevosille herkkuja, jotka tuodaan paikalle tallin puolesta. Omia herkkuja ei siis tarvitse kantaa mukanaan.

Ratsukot lähtevät tallilta klo 13.30 kävellen ja reitti kulkee keskustan läpi seikkaillen. Kulkuetta voi tulla katsomaan reitin varrelle, tai siihen voi liittyä mukaan. 

Tule mukaan yksin, kaksin, kaveriporukalla tai perheen kanssa ja vietetään Ystävänpäivää yhdessä. 

Muistammehan kuitenkin pitää turvavälit ja käyttää maskeja jos olemme lähellä toisia seurueita. 

Reitti: Lapin Saagan talli (klo 13.30) - Santa's Shop (Leviraitti 26) - S-marketin ohi - Hotelli Hullu Poron, Bar Hölmölän ja Marian kappelin kautta eturinteelle. Paluureitti menee Mariankappelin, Hotelli Hullu Poron, S-marketin ja Santa's shopin kautta takaisin tallille. 

'Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää.
Minun ystäväni on kuin niitynkukka, joka saa minut hymyilemään.

Ota kädestä kiinni, tule kanssani rantaan, vien sinut katsomaan.
Kuinka aurinko laskee puiden taakse, ja saa taivaan
punertamaan. Minä olen vielä pikkuinen, ja siksi tahtoisin. Oppia
tän´ maailman, paljon paremmin. Ja kun mä sitten joskus, olen
aikuinen. Niin toivon että oppimasta koskaan lakkaa en.'

Hyvää Ystävänpäivää kaikille!


Kaikessa tekemisissämme otamme huomioon turvallisuuden Covid-19 tartuntojen leviämisen ehkäisemiseksi sekä noudatamme hallituksen ja Aluehallintoviraston ohjeistuksia. Toivomme tätä myös kaikilta vierailtamme! Pidätämme oikeuden myös ohjelman muutoksiin tarpeen vaatiessa.