Levin Midnight Sun Rail Jam tuo talven keskelle kesää tunturiin. Laskukansa pääsee viettämään juhannusta parkkilaskemisen merkeissä. Myös hissipyöräilykausi starttaa juhannuksena, kun Levi Bike Park avaa kesäkautensa 24.6.2022.
lsr mid summer

Juhannuksen superweekendissä lasketaan ja pyöräillään Levillä!

Levin Midnight Sun Rail Jam tuo talven keskelle kesää tunturiin. Laskukansa pääsee tänäkin vuonna viettämään juhannusta parkkilaskemisen merkeissä. Myös hissipyöräilykausi starttaa juhannuksena, kun Levi Bike Park avaa kesäkautensa 24.6.2022.

Pyöräilystä on nopeasti kasvanut suosittu kesäaktiviteetti. Levitunturista löytyy eritasoisia enduro- ja alamäkireittejä aina helpoista vaativiin. Kesäkauden avajaisiin ja juhannusviikonlopulle avataan mahdollisimman monta reittiä ja tavoitteena on saada kaikki reitit auki heinäkuun puoleen väliin mennessä. Levi Bike Park on suosittu niin paikallisten, kotimaisten kuin kansainvälisten pyöräilijöiden keskuudessa.

Juhannuksena päästään pedaalien lisäksi laittamaan jalkaan myös monot, sillä Midnight Sun Rail Jam tarjoaa laskukansalle rentoa meininkiä ja reililaskemista sekä pienimuotoista kisailua 24.-25.6. Kesäparkki rakentuukin jo toista vuotta peräkkäin Gondoli2000-hissin lähettyville.

lsr mid summer

Juhannus polkaistaan käyntiin duathlon-viestikisalla!

Juhannusaatto polkaistaan Levillä käyntiin kesäparkilla ja bike parkin dual slalom -radalla, kun viestikisassa lasketaan ja pyöräillään parin kanssa. Tässä kisassa haastetaan sekä lumella että nurmella, kun viestikapulan kanssa lasketaan mäkeä alas ensin suksilla tai laudalla, rientäen kaverin lapaan kiinni, josta vuoro vaihtuu pyörän kanssa pujotteluun.  

Tänä kesänä Levi Bike Parkissa kisaillaan myös viikkokisojen merkeissä, sillä Dual Slalom radalla kisataan joka toinen torstai klo 16 heinäkuun 7.päivä alkaen. Älä missaa myöskään heinäkuun Levi Bike & Outdoorfestiä 16.-23.7.2022, jolloin Levillä on tarjolla pyöräilyä moneen lähtöön ja makuun.

lsr bike park

www.levi.fi

*********************

HAASTATTELUT JA YHTEYDENOTOT:
Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi Puh. 0405184559

Oy Levi Ski Resort Ltd:n liiketoiminta keskittyy hissilipunmyyntiin, hiihdonopetukseen, vuokraamotoimintaan sekä tekstiilikauppaan. Lisäksi tytäryhtiö Oy Levi Restaurants Ltd tarjoaa rinneravintolapalveluita. Levi Ski Resort on monipuolinen matkailun palveluyritys, joka jokaisena talvikautena pitää huolta puolesta miljoonasta onnistuneesta rinnepäivästä.

Levin lippulaivoina toimivat lukuisat tapahtumat, joista merkittävimpänä vuosittainen alppihiihdon maailmancupin pujotteluavaus, joka kerää kansainvälisesti valtavan huomioarvon. Levi on sitoutunut ISO 14001 -ympäristöjärjestelmään ensimmäisenä pohjoismaisena hiihtokeskuksena. Yhtiön tärkeimpänä arvona on arktisen ympäristön kunnioittaminen ja vaaliminen.