Juoksutapahtuma Ruskamaraton valloittaa jälleen Levitunturin 3.9.2022
metsa ruska nainen juoksee high res-900x599

Juoksutapahtuma Ruskamaraton valloittaa jälleen Levitunturin 3.9.2022

Nyt kannattaa ilmoittautua mukaan syksyn iloisimpaan ja värikkäimpään tapahtumaan Ruskamaratonille 3.9.2022. Ilmoittautumalla netin kautta 2.9.2022 klo 23:59 mennessä ja valitsemalla paitasi koon, saat ilmoittautumismaksulla myös hienon, mustan Ruskamaraton-paidan. Kisakansliassa tapahtuvien ilmoittautumisten yhteydessä paita maksaa 20 €. Kisakansliassa on myynnissä myös paidan pinkkiä versiota.

Ruskamaraton on juoksu-, ruska-, ulkoilu- ja hauskuustapahtuma Kittilän Levillä. Erilaisten juoksumatkojen lisäksi alueella on markkinat ja alueen kaikki palvelut ovat täysillä mukana tässä lumettoman kauden legendaarisessa huipentumassa. Ensimmäisen kerran tapahtuma järjestettiin Kittilän kylällä vuonna 1984.

Juoksijana sinun kannattaa ehdottomasti suunnata syyskuun alussa pohjoiseen ja Ruskamaratonille. Tämä Lapin yksi vanhimmista urheilutapahtumista tarjoaa elämyksiä joka askeleella, lähdit sitten mille matkalle tahansa.

Ja tässäpä vielä lisäkannustus; jos olet ajatellut kympille osallistumista: Kympin juoksuun osallistuvien kesken arvotaan matkan yhteistyökumppanin eli Levi Hotel Span noin 300 €:n majoituslahjakortti, joka oikeuttaa viikonloppuun perhehuoneessa. Eli vaikka tulisit viimeisenä maaliin, sinulla on mahdollisuus voittaa.

Jos lapsesi osallistuvat nuorten juoksuihin ja haluat välttää jonottamisen kisakansliassa Ruskamaratonpäivänä 3.9., ilmoita juniorisi Ruskamaratonin nuorten juoksuihin netissä. Kun energia ei kulu jonottamiseen, se säästyy kannustamiseen. Kovimmat kannustushuudothan Ruskamaratonilla kuullaan perinteisesti juuri nuorten juoksuissa.

Kun juoksut on juostu, Ruskamaratonin jälkiverryttelyt hoidetaan tietysti joraamalla Hullu Poro Areenalla Ressu Redfordin tahdissa. Ruskamaratonin yhteistyökumppani Hullu Poro Oy tarjoaa sisäänpääsyn Areenalle hintaan 20 € (norm. 30 €) mitalia näyttämällä. Hinta sisältää myös eteispalvelumaksun. Säästetyllä rahalla voit tilata vaikka palautusjuoman rankan suorituksen jälkeen. Nähdään siis juoksujen jälkeen Hullu Poro Areenalla mitalit kaulassa!

Lisää artikkeleita