Kanta-asiakkaan aktiivikesä - Nauti kesästä ja ansaitse Levi Black -pisteet TUPLANA!
Seikkailupuisto-13 LSR

Kanta-asiakkaan aktiivikesä - Nauti kesästä ja ansaitse Levi Black -pisteet TUPLANA!

Tänä kesänä Levin kesä on aktiviteetteja täynnä, sillä Levin seikkailijan kesäkortti tulee taas ja lisäksi kanta-asiakkaat keräävät nyt kesäseikkailuiden Levi Black -pisteet TUPLANA!

Levin seikkailijan kesäkortti on täällä taas ja kesäkortilla kesä Levillä on entistäkin hauskempaa! Kesäkortilla voit huristella kesäkelkalla sekä seikkailla seikkailupuiston radoilla edullisempaan yhteishintaan! Lapsen 6–11 vuotta kesäkortti nyt 35€ ja aikuisen 45€ (ovh. 52/67€). Kesäkortti sisältää 5 kerran lipun kesäkelkkaradalle ja yhden kerran pääsyn Seikkailupuiston seikkailuradoille. Kesäkortti on henkilökohtainen ja voimassa 30.9.2023 asti. Kesäkortti on myynnissä vain verkkokaupassamme. Osta oma kesäkorttisi ja seikkailu Levillä voi alkaa!

Tänä kesänä haluamme tarjota lisäksi kanta-asiakkaillemme kaikista verkkokaupan kautta ostetuista aktiviteeteista Levi Black -pisteet TUPLANA 30.9.2023 asti! Tuplapisteet kertyvät pyörävuokrauksista, bike park -lipuista ja ohjauksista, näköalahissilipuista, kesäkelkkarata-lipuista, padel & tennis vuokrauksista, seikkailupuistosta sekä Levin seikkailijan kesäkortista! Levi Black -pisteiden kertyminen edellyttää, että ostokset on tehty verkkokaupasta kirjautumalla sisään samalla sähköpostiosoitteella kuin Levi Black kanta-asiakasjärjestelmään

Mikäli et ole vielä kanta-asiakkaamme, niin lataa Levi Resort -sovellus App Storesta tai Google Play kaupasta ja kirjaudu sisään kanta-asiakasohjelmaan. Sovellus on suunniteltu Levin alueen vierailijan tarpeisiin helpottamaan omaa vierailua ja sen suunnittelua. Sovelluksesta löytyy mm. tunturin kartat, ja kesäversiosta löytyvät myös maastopyöräily- ja bike park -reitit. Lisäksi sovelluksesta saat ajantasaiset tiedot Levi Ski Resortin palveluista, tunturin säätiedot, hälytykset hissien ja rinteiden avautumiseen tai sulkeutumiseen liittyen sekä tietenkin Levi Black kanta-asiakasohjelman!

Levi Black kanta-asiakasohjelmassa keräät pisteitä ostoksistasi Levi Ski Resortin verkkokaupasta, välinevuokraamoista sekä valikoiduista Levi Ski Resortin myymälöistä. Yhden euron ostos vastaa yhtä Levi Black -pistettä. Levi Black -pisteillä voit lunastaa sovelluksessasi näkyviä rahan arvoisia etuja, ja sen lisäksi kanta-asiakkaat pääsevät nauttimaan kuukausittain vaihtuvista kanta-asiakastarjouksista.

Lisää artikkeleita