Levi Ski Resort tukemassa lasten ja nuorten enduromaastopyöräilyä
levi ski resort kesä

Levi Ski Resort tukemassa lasten ja nuorten enduromaastopyöräilyä

Levi Ski Resort ja nuorten enduromaastopyöräilyä luotsaava Endurojunnut ja Enduro-akatemia aloittavat yhteistyön. Yhteistyön tavoitteena on toimia nuorten enduromaastopyöräilyn harrastajien kasvattajakumppanina, kehittää Levin pyöräilymahdollisuuksia sekä tarjota hyvät mahdollisuudet lajiharjoitteluun.

Endurojunnut tarjoaa 10-17-vuotiaille nuorille valmennusta ja tukea enduromaastopyöräilyn harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen. Enduro-akatemia on suunnattu 14-21 vuotiaille urheilijoille jotka haluavat kehittyä lajissa aina kansainväliselle tasolle asti. Nuorten tukena toimii mm. EBA ry sekä lajiaktiiveja ja ammattiurheilijoita, jotka luotsaavat osallistujia ajoharjoitusten ja fysiikkatreenien kautta parempaan vauhtiin. Endurojunnut valmentavat nuoria myös MTB-Enduron ja DH:n SM-kilpasarjoihin.

- Teemme paljon seurayhteistyötä erityisesti talvella ja, kun meille tuli mahdollisuus olla mukana tukemassa nuorisourheilua myös kesällä halusimme ehdottomasti olla mukana. Pyöräily on kasvava laji ja olemme myös Levillä keskittyneet yhä enemmän pyöräilyn sekä pyöräreittien kehittämiseen. Tavoitteenamme on ehdottomasti olla Suomen paras pyöräilyalue ja bike park, jotka tarjoavat mahdollisuuksia harrastamiseen ja lajissa kehittymiseen niin lajin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin kuskeille. Yhteistyö lajien aktiiviharrastajien ja ammattilaisten kanssa auttaa myös meitä kehittämään toimintaamme, sillä yhteistyön kautta saamme myös paljon arvokasta palautetta sekä kehitysideoita, kertoo Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.

- Levi on meille loistava uusi yhteistyökumppani ja olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä. Levi tarjoaa loistavat maastot sekä erilaisiin maastolenkkeihin että bike park -harjoitteluun. On hienoa saada yhteistyökumppaniksi yksi Suomen ison ja monipuolisin pyöräilyalue, joka tarjoaa erittäin hyvät ja monipuoliset harjoittelumahdollisuudet, kommentoi Endurojunnujen valmentaja Sami Maukonen.

levi ski resort
levi ski resort kesä
levi ski resort endurojunnut

LISÄTIEDOT JA HAASTATTELUT:

Sami Maukonen, valmentaja, Endurojunnut, email endurojunnut@gmail.com
Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi