Levin kesässä seikkaillaan jälleen kesäkuussa 2020
lsr kesä bike

Levin kesässä seikkaillaan jälleen kesäkuussa 2020

Levin kesä on täynnä ulkoilmassa tapahtuvaa toimintaa, turvallisista etäisyyksistä huolehtien.

Levin kesässä seikkaillaan jälleen juhannusaatosta 19.6.2020 alkaen. Kesän palvelumme avautuvat porrastetusti ja ensimmäiseksi aukeaa Zero Pointin palvelut: pyörävuokraamo, Brand Store Zero Point sekä Café Zero. Myös osa Activity Parkin alueen kesäpalveluista, kuten minigolf- ja frisbeegolfradatNorth-trampoliinipuistoskeittipuisto, pumptrack, lasten liikenne- ja leikkipuisto sekä Activity Parkin jäätelökioski aukeavat 19.6.2020. Juhannusaattona 19.6. aukeaa myös Levin Matkailuneuvonta, joka kesän ajan palvelee Zero Pointin tiloissa viikon jokaisena päivänä klo 10-18. 

Seikkailupuistokesäkelkkarata sekä Levi Bike Park avautuvat 3.7.2020.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten ohjeita ja säännöksiä, ja päivitämme ohjeistustamme sen mukaisesti. Levin alueen kootut ohjeet koronaviruksen aiheuttamista varotoimista löydät osoitteesta: levi.fi/korona-info 

THL:N YLEISIÄ OHJEITA

Pese kädet huolellisesti
Paras keino suojautua koronavirukselta ja muilta helposti tarttuvilta hengitystieinfektioilta on huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Älä koskettele silmiä, nenää tai suuta, ellet ole juuri pessyt käsiäsi.

Yski oikein ‒ älä tartuta muita
Jos itsellä on flunssaa tai sen oireita, sen leviämistä voi parhaiten estää jäämällä kotiin. Aivastaessa ja yskiessä suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla tai puseron hihalla. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.

Käytä käsihuuhdetta
Jos käsipesuun ei ole mahdollisuutta, käytä alkoholipitoista käsihuuhdetta.

Lisää tietoa koronaviruksesta löydät THL:n sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19