Talvi alkaa nyt! Levillä lasketellaan, lautaillaan ja hiihdetään jo huomenna
lsr eturinne 92020-1

Talvi alkaa nyt! Levillä lasketellaan, lautaillaan ja hiihdetään jo huomenna

Levin hiihtokeskuksen eturinne, ensilumen maastohiihtolatu sekä eturinteen parkki avautuvat huomenna, perjantaina 2.lokakuuta kello 9.30. Avausviikonloppu on täynnä ohjelmaa ja turvallista ulkoilmaliikuntaa.

Levi avaa hiihtokauden koko lajikirjon osalta ennätysaikaisin. Laskettelun, lautailun ja maastohiihdon jo lokakuun alussa mahdollistaa viime keväänä säilötty lumi. Lunta säilöttiin keskuksen alueelle kahteen paikkaan, maailmancupin rinteille noin 50 000 kuutioita ja nyt aukeavalle eturinteelle noin 90 000 kuutioita.

– On hienoa käynnistää talvikausi lokakuun alussa. Levin eturinteeseen rakentuu parhaillaan rinnealue, joka tulee olemaan koko pituudeltaan laskettavissa. Eturinteen alueelle rakentuu myös parkkilaskijoille oma alue. Hissejä on käytössä kaksi, Levi North -tuolihissi sekä ankkurihissi numero 2, sanoo Oy Levi Ski Resort Ltd:n liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.

Myös maastohiihtäjien halli- ja rullakausi on pian ohi ja Levillä on baana auki.
– Golfkentän alueelle avataan puolentoistakilometrin pituinen ensilumenlatu säilölumesta, Mustonen jatkaa.

KAUDEN UUTUUSVÄLINEITÄ ESITTELYSSÄ

Laskettelukauden avausviikonloppuna Levillä on mahdollista myös testata lasketteluvälineitä sekä ensi kesän pyörämalleja. Ohjelmassa on myös kauden ensimmäiset reilisessarit.

– Meillä aktiviteetit tapahtuvat raittiissa ulkoilmassa, Levillä on turvallista harrastaa ja liikkua. Henkilökunnan ja vieraiden turvallisuus on meille tärkeää, Mustonen muistuttaa.

MONIPUOLINEN SYYSLOMA

Levin tavoitteena on avata myös maailmancup-rinne, eli Levi Black harjoitteluun jo 23.lokakuuta. Näin alppinistit pääsevät harjoittelemaan kansainvälisen tason olosuhteissa aiemmin kuin koskaan. Sitä ennen edessä on syyslomaviikot.

– Syyslomakautta ajatellen Levi tulee tarjoamaan monipuoliset mahdollisuudet harrastaa hiihtolajeja ja vaikka pyöräillä Levin upeissa maisemissa. Talven ja kesän harrastukset sopivat nyt samaan ajankohtaan, Mustonen toteaa.

HAASTATTELUT JA YHTEYDENOTOT:

Marko Mustonen, liiketoimintajohtaja, Oy Levi Ski Resort Ltd, email marko.mustonen@levi.fi.

Oy Levi Ski Resort Ltd:n liiketoiminta keskittyy hissilipunmyyntiin, hiihdonopetukseen, vuokraamotoimintaan sekä tekstiilikauppaan. Lisäksi tytäryhtiö Oy Levi Restaurants Ltd tarjoaa rinneravintolapalveluita. Levi Ski Resort on monipuolinen matkailun palveluyritys, joka jokaisena talvikautena pitää huolta lähes puolesta miljoonasta onnistuneesta rinnepäivästä.Levin lippulaivoina toimivat lukuisat tapahtumat, joista merkittävimpänä vuosittainen alppihiihdon maailmancupin pujotteluavaus, joka kerää kansainvälisesti valtavan huomioarvon. Levi on sitoutunut ISO 14001 -ympäristöjärjestelmään ensimmäisenä pohjoismaisena hiihtokeskuksena. Yhtiön tärkeimpänä arvona on arktisen ympäristön kunnioittaminen ja vaaliminen. www.levi.fi

Lisää artikkeleita