Vain yksi on Levi – ja  meillä nautit talvesta täysillä
 

Moottorikelkkailu puuterilumessa vauhdin hurmasta adrenaliinia hakien, rentoutuminen kylpylässä saunoista ja altaista nauttien, viihdetarjontaan tutustuminen ja huipputasoisten ravintoloiden herkulliset ruoka-annokset ovat vain esimerkkejä Levin sinulle tarjoamista elämyksistä.
 


 


Levin lomalla voit nauttia Lapin eksotiikasta turvallisesti opastetuilla retkillä, ainut mistä sinun tarvitsee huolehtia, on paikalle saapuminen. Miltä kuulostaisi vaikka arktinen jääkellunta, oman lumi-iglun rakentaminen, riippumattorentoutus talvimetsässä vai kenties vauhdin hurma koiravaljakon kyydissä?

Kokeile jääkartinkia ja selvitä kuka on ryhmänne nopein, kiidä erämaahan moottorikelkalla tai nauti  ulkoilusta lumikenkäillen tunturissa. Levin talvi tarjoaa taatusti unohtumattomia elämyksiä niin luonnon helmassa kuin palveluiden keskelläkin.

Tutustu Levin aktiviteetteihin
 

World Cup Levi 20.-21.11.2021

Levin World Cup marraskuun puolivälissä starttaa talven, kun viikonlopun aikana seurataan maailman parasta alppihiihtoa tunturimaisemissa.

 Tutustu World Cup Leviin
 

Tapahtumia läpi talven
 

Levillä järjestetään erilaisia tapahtumia läpi talven. Talvi startataan marraskuun ensimmäisenä
viikonloppuna Levin talvistartilla, itsenäisyyspäivän viikonloppuna taas lasketellaan yömyöhään ja juhlitaan Levi Ski Clubin 30-vuotisjuhlaa, joulun aikaan julistetaan joulurauhaa. Tammikuussa vietetään World Snow Day, ja nautitaan erilaisista lumiaktiviteeteista. 
 

Rentoa menoa ja aikaa yhdessä


Levillä ulkoilu ja luontokokemukset ovat usein ykkösjuttu, mutta aikaa voi viettää myös sisätiloissa, esimerkiksi kulttuuriin ja taiteeseen tutustuen, ryhmäliikuntatunnilla hikoillen, joogassa rentoutuen tai kylpylässä elämästään nauttien. Hieronta ja vaikka kasvohoito kruunaavat loman ja hoitavat ulkoillessa rasittunutta kehoa. 

Palvelujen aukioloajat löydät tästä

 

Pinkki tammikuu

Alkuvuosi on oivaa aikaa ottaa suunnaksi Levi ja talviaktiviteetit. Ruuhkattomat rinteet, lumivarmuus,
upeat auringonnousut ja -laskut pinkkine taivaineen sekä edullisemmat hissiliput ja majoitushinnat ovat syitä tammikuun irtiotolle Levillä.

Loppaisen aikaan monilla on vielä lomaa töistä ja koulusta, pehmeä lasku vuoden alkuun Levillä on täysin mahdollinen. Loppiaisviikolle löytyy vielä hyvin majoitusta niin lomahuoneistoissa kuin mökeissäkin. 

Majoitusvaraukset helposti netistä 24/7 tai myyntipalvelustamme sales@visitlevi.fi

 

Aina nälkä?


Kokkauksenkin voit Levillä ulkoistaa – alueen ravintoloissa nautit herkulliset lounaat ja päivälliset ilman stressiä kaupassa käynnistä tai tiskaamisesta. Alueen ravintoloista löydät perinteiset lappilaiset annokset poronkäristyksestä lähtien, ja uusia tulokkaitakin Levin ravintolatarjonnasta löytyy. Maistuisiko ulkoilupäivän päätteeksi tacot, vai lämmitteletkö mausteisten siipien tai ribsien äärellä laskettelupäivän jälkeen?

Tutustu ravintolatarjontaan tästä 

 Voit myös tilata ruoat mökillesi, pitopalvelut toimittavat kaikkea aamupuurosta syntymäpäiväkakkuihin, ja lähes kaikkea siltä väliltä.

Oman autonkin voit loman ajaksi jättää parkkiin, ja tilata ryhmällesi bussi- tai limusiinikuljetuksen aktiviteetteihin – etkä joudu huolehtimaan edes navigoinnista.


Olipa kyseessä sitten kaveriporukan tai yrityksen pikkujoulujen vietto, voit sen aloittaa Levillä jo lokakuussa. Pihaolympialaiset, sauna ja avanto, illallinen, shamaanin vierailu, tai luontoretki ja nokipannukahvit hiljaisuudessa – tehdään juuri teidän porukallenne sopiva ohjelma!Pitopalvelut, kuljetukset  ja kaikki aktiviteetit voit tilata näppärästi
sähköpostitse sales@visitlevi.fi tai  puhelimitse 016 639 3370Nauti Levin talvesta täysillä!