Levin seikkailupuistossa kiipeillään monessa tasossa ja lennetään erikoispitkillä vaijeriliu'uilla. Seikkailupuistosta löydät kaikkiaan 63 erilaista tehtävää sekä 888m pitkän Santa's Zipline -vaijeriliukumaratonin!
levi ski resort seikkailupuisto

Seikkailupuisto

Haasta itsesi seikkailupuiston radoilla ja tehtävillä

Levin seikkailupuistossa kiipeillään monessa tasossa ja lennetään erikoispitkillä vaijeriliu'uilla. Seikkailupuistosta löydät kaikkiaan 63 erilaista tehtävää sekä 888m pitkän Santa's Zipline -vaijeriliukumaratonin!

Osta ennakkoon
Osta seikkailusi etukäteen verkkokaupastamme, ennakkoon ostaminen ei kuitenkaan ole välttämätöntä, liput voit ostaa myös seikkailupuistosta. Rajaamme seikkailupuiston kävijämäärää tarpeen mukaan, jotta seikkailupuistossa on taas tarpeeksi väljää. Mikäli et löydä verkkokaupasta haluamallesi päivälle vapaita aikoja, voit myös soittaa meille +358207960208 ja tarkistaa kuinka täynnä puisto on.

levi ski resort seikkailupuisto

Seikkailuradat

Seikkailuiden keskus sijaitsee tunturilammen rannalla, jossa on tarjolla useita ratoja helpoista haastaviin. Hauskanpito ei edellytä aikaisempaa kiipeily- tai seikkailukokemusta. Löydät radoilta monentasoisia vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi tehtävät. Voit kulkea seikkailuradoilla rohkeutesi mukaan eri tasoisissa tehtävissä. Haastavimmat radat ovat jopa 8 metrin korkeudella mutta halutessasi voit pysyä matalammalla. Ratojen yhteydessä pääset maistamaan myös muutamia hauskoja vaijeriliukuja pisimmillään 70 metriä.

 • Seikkailijan minimipituus on 120 cm.
 • Korkeammat radat edellyttävät aina harjoitusradan läpäisemistä ja niillä seikkaillessa käytetään ohjaajilta saatavia turvavarusteita.
 • Kesäkaudella alle 120 cm pituiset lapset voivat veloituksetta kiipeillä omalla radalla noin puolen metrin korkeudella, jolloin ei tarvita turvavarusteita (vanhempien valvonnassa)
levi ski resort seikkailupuisto

Santa's zipline - vaijeriliukumaraton

Maraton muodostuu 10 vaijeriliu'usta, josta pisin on yli 100 metriä pitkä. Liukujen välissä suoritetaan erilaisia seikkailutehtäviä. Ennen liukumaratonille lähtöä kiivetään seikkailutehtäviä tehden jopa 12 metrin korkeudessa. Maratonin varrella pääset vierailemaan Joulupukin mökillä yläilmoissa 10 metrin korkeudessa

 • Vaijereita pitkin liu'utaan 7 - 12 metrin korkeudessa.
 • Maratonin kokonaispituus puiston ympäri on 888 metriä.
 • Liukujen välillä suoritetaan seikkailutehtäviä.
 • Seikkailijan minimipituus on 150 cm ja minimipaino 45 kg.
levi ski resort seikkailupuisto

Base jump

Riittääkö rohkeus astua tyhjän päälle? Base jumpia varten kiivetään lähes 12 metriin korkeuteen seikkailutehtäviä suorittaen. Huipulla odottaa hyppy tuntemattomaan, uskallatko pitää silmät auki?

 • Hyppylaitteeseen kiinnittäytyminen opastetaan erikseen ennen seikkailulle lähtöä

Hinnasto kesä 2022

Liput voit ostaa jo ennakkoon verkkokaupasta tai paikan päältä seikkailupuistosta. Lipunmyynti paikan päällä päättyy tuntia ennen seikkailupuiston sulkeutumista.

Hinnat sisältävät alv. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Hinta
Elämysseikkailu: sis. seikkailuradat, Santa´s Zipline ja Base Jump (> 150 cm ja 45 kg)45 €
Seikkailuradat (yli 12v, >120 cm) 30 €
Seikkailuradat (6-11v, >120 cm) 25 €
Santa´s Zipline - vaijeriliukumaraton (> 150 cm ja 45 kg)25 €
Base Jump (> 150 cm)15 €
Hanskat4 €

Ryhmät ja maksaminen

Vähintään 15 henkilön ryhmille olemme tilauksesta avoinna myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella! Yli kymmenen hengen ryhmille tarjoamme myös -10% alennuksen lipuista ja yli 25 hengen ryhmille -15 % alennuksen. Kysy lisää activitypark@levi.fi

SEIKKAILUN MAKSAMINEN ETUSETELEILLÄ

 • Edenredin Virikeseteli tai -kortti

 • Smartumin Liikunta- ja kulttuuriseteli tai Saldo-kortti

 • TYKY-Kuntoseteli

 • ePassi

 • EazyBreak-liikuntaseteli

Kaikki edellämainitut etusetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia ja käyvät maksuksi paikan päällä seikkailupalveluihin.

Seikkailupuiston pelisäännöt

Seikkailut alkavat Levitunturin länsipuolelta Activity Parkin vuokraamolta, jossa puetaan turvavarusteet eli valjaat ja kypärä. Käymme alkuopastuksessa läpi seikkailupuiston pelisäännöt ja käytännön ohjeet. Pukeudu sään mukaisesti ja käytä nilkkaa tukevia kenkiä. Hanskat ovat seikkailupuistossa pakolliset. Radoilla voivat kiipeillä kaikki perusterveet aikuiset ja lapset pituus- ja painorajat huomioiden. Standardin määrittelemä painorajoitus köysiseikkailuradoille on 120kg.

Turvallisen ja hauskan seikkailun takaamiseksi noudata henkilökunnan ohjeita ja määräyksiä sekä seikkailupuistossa olevia opasteita. Tutustuthan sääntöihin ennen seikkailuasi.

Seikkailupuiston säännöt

Lisätietoja säännöistä ja ohjeista saat henkilökunnalta. Alle 18-vuotiaat seikkailevat vastuullisen aikuisen luvalla (tulosta vanhempien suostumuslomake). Alle 15-vuotiaat seikkailevat vastuullisen aikuisen läsnä ollessa.

Seikkailupuiston alue on avoin kaikille, myös katsojille ja kannustusjoukoille. Koko seikkailupuisto on savuton ja alkoholivapaa alue. Puiston toteuttaa Faszinatour.

Tervetuloa seikkailemaan!