Sinebrychoff
Sinebrychoff Blanc

Sinebrychoff

Sinebrychoff on mukana Levillä virallisena yhteistyökumppanina Blanc-oluella ja Battery-energiajuomalla.

BLANC

Kronenbourgin 1664 Blanc tai lyhyemmin vain Blanc on raikas ja moderni suodatettu vehnäolut Ranskasta. Blanc sopii mainiosti niin laskettelun hengähdystaukoon kuin hyvän aterian kanssa nautittavaksi. Blanc on saatavilla myös täysin alkoholittomana vaihtoehtona. Oluen hedelmäisessä maussa on häivähdys korianteria ja sitrusta, aromissa voi aistia myös aprikoosia. Oluen valmistuksessa on käytetty Strisselspalt-humalaa Ranskan Alsacesta. Humalointi antaa Blancille sille ominaisen, hienostuneen maun. Blancin upea, lähes ikoninen, sininen pullo on helppo tunnistaa.

– Blanc sopii Leville erinomaisesti raikkaana ja tyylikkäänä oluena, joka taipuu moneen tilanteeseen. Blanc erottuu muista vehnäoluista niin maultaan, tyyliltään kuin pakkaukseltaankin. Suomalaiset kuluttajat ovat oppineet juomaan vehnäoluita ja ranskalainen, hieman raikkaampi ja kevyempi Blanc on lajissaan suosituin. Vehnäolut on IPA:n ohella tämän hetken suosituin erikoisoluttyyli, kertoo Blanc-oluen tuotepäällikkö Tuukka Määttä Sinebrychoffilta.

Seuraa Insgramissa: 1664Blancfi

BATTERY ENERGY DRINK

Battery on Suomen ensimmäinen energiajuoma, joka tuli markkinoille jo 1997. Battery on yhä Suomen suosituin ja Battery-perheessä on jo 15 erilaista makua. Batteryn valikoimassa on myös Battery PLUS -energiajuomasarja, joiden avulla voi edesauttaa nesteytystä, fokusta tai immuniteettiä – täydelliset juomat energiaa vaativaan lumiurheiluun tai palautumiseen. Noin puolet Battery-mauista on sokerittomia, uusia makuja tulee useampia vuodessa.

– Energiajuomakategoria monipuolistuu, ja erityisesti funktionaalisten tuotteiden suosio kasvaa. Aktiiviset kuluttajat edellyttävät myös energiajuomilta piristävien ainesosien lisäksi myös muuta tukea päivittäiseen jaksamiseensa. Levin olosuhteisiin Batteryä osuvampaa juomaperhettä on vaikea kuvitella, Batteryn tuotepäällikkö Anni Lehtinen Sinebrychoffilta kertoo.

Seuraa Instagramissa: batterydrink

SINEBRYCHOFF

1819 perustettu Sinebrychoff on osa Carlsberg-konsernia ja valmistaa oluita, siidereitä, long drink -juomia, virvoitusjuomia, vesiä sekä energiajuomia. Sen tuotesalkkuun kuuluvat mm. Karhu, KOFF, Carlsberg, Battery Energy Drink, Monster Energy, Crowmoor sekä Somersby ja Coca-Colan yhtiön juomat, kuten Coca-Cola, Fanta, Bonaqua sekä Sprite.  Henkilöstön monimuotoisuus, vuorovaikutus asiakkaiden ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa sekä vahvat tuotebrändit ovat kestävän kehityksen edistämisen lisäksi yhtiölle tärkeitä. Sinebrychoff valmistaa juomat 100 % uusiutuvalla energialla ja juomanvalmistus on hiilineutraalia. Alkoholin kohtuukäyttöä yhtiö edistää laajalla alkoholittomien oluiden valikoimalla. Käymme parempaan huomiseen.

sinebrychoff.fikohtuullisesti.fi

Levin kumppanit