Mandatum
Mandatum Hero kuva

Mandatum

Mandatum on merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja, joka yhdistää rahan ja hengen erikoisosaamisen

Saat Mandatumilta laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa ratkaisut sekä henkilöasiakkaille että yritys- ja yrittäjäasiakkaille.

LISÄÄ ARVOA

Tehtävänämme on luoda lisää arvoa asiakkaille, henkilöstölle, yhteiskunnalle ja omistajillemme. Oma ja asiakkaiden etu ovat aina samalla viivalla. Omat ja asiakkaiden varat samalla matkalla. Näin syntyy arvonlisäeroa.

Parasta, mitä ei pelkällä rahalla saa.

KUMPPANIT

Mandatum on Levin pitkäaikainen kumppani. Kumppanivalinta vaikuttaa merkittävästi tavoitteiden saavuttamiseen. Kattavat palvelut yhdessä laajojen verkostojemme kanssa auttavat asiakkaitamme menestymään. Varainhoidon ja palkitsemisen osaamisemme varmistaa pääsyä toivottuihin tuloksiin.

Kumppanuuden ytimessä on yhteinen visio: Tahdomme rikastuttaa ihmisten elämää. Levi tarjoaa matkailuelämyksiä ja laadukasta yhdessäoloa. Mandatumilta löytyvät niiden taustalle tarvittavat varautumisen ja vaurastumisen keinot. Kumppanivalinta ratkaisee, kun kyse on rahasta ja hengestä.

Valitse rahat ja henki: Mandatum.fi

Jätä yhteydenottopyyntö Mandatumille tästä.

Levin kumppanit