Levi | Seikkailupuisto
Seikkailupuisto-19 lasten radat activity park
Seikkailupuisto-14 adventure park
Seikkailupuisto-13 LSR
Seikkailupuisto-19 lasten radat activity park
Seikkailupuisto-14 adventure park

Haasta itsesi seikkailupuiston radoilla ja tehtävillä

Levin seikkailupuistossa kiipeillään monessa tasossa ja lennetään erikoispitkillä vaijeriliu'uilla. Seikkailupuistosta löydät kaikkiaan 63 erilaista tehtävää, 888m pitkän Santa's Zipline -vaijeriliukumaratonin sekä 12 metrin korkeuteen nousevan Base Jumpin!

Osta ja varaa seikkailusi ennakkoon verkosta!

Olemme ottaneet seikkailupuistossa käyttöön lähtöajat. Suosittelemme ostamaan seikkailusi etukäteen verkkokaupastamme ja varmistamaan sinulle sopivan lähtöajan. Lähtöajat 30 min välein klo 10.15-16.45 välillä. Saavuthan paikalle 15 minuuttia ennen varauksesi alkua!

Osta liput verkosta

Seikkailupuisto-35 seikkailuradat activity park

Seikkailuradat

Seikkailuiden keskus sijaitsee tunturilammen rannalla, jossa on tarjolla useita ratoja helpoista haastaviin. Hauskanpito ei edellytä aikaisempaa kiipeily- tai seikkailukokemusta. Löydät radoilta monentasoisia vaihtoehtoja, joista voit valita mieleisesi tehtävät. Voit kulkea seikkailuradoilla rohkeutesi mukaan eri tasoisissa tehtävissä. Haastavimmat radat ovat jopa 8 metrin korkeudella mutta halutessasi voit pysyä matalammalla. Ratojen yhteydessä pääset maistamaan myös muutamia hauskoja vaijeriliukuja pisimmillään 70 metriä. Seikkailuradoille seikkailijan minimipituus on 120 cm.

Seikkailupuisto-7 santa's zipline marathon activity park

Santa's zipline - vaijeriliukumaraton

Santa's Zipline Maraton muodostuu 10 vaijeriliu'usta, josta pisin on yli 100 metriä pitkä. Maraton kiertää koko seikkailupuiston alueen ja sen kokonaispituus on huikeat 888 metriä. Liukujen välissä suoritetaan erilaisia seikkailutehtäviä. Ennen liukumaratonille lähtöä kiivetään seikkailutehtäviä tehden jopa 12 metrin korkeudessa. Maratonin varrella pääset vierailemaan myös Joulupukin mökillä yläilmoissa 10 metrin korkeudessa. Seikkailijan minimipituus on 150 cm ja minimipaino 45 kg.

Seikkailupuisto-39 activity park base jump

Base Jump

Riittääkö rohkeus astua tyhjän päälle? Base jumpia varten kiivetään lähes 12 metriin korkeuteen seikkailutehtäviä suorittaen. Huipulla odottaa hyppy tuntemattomaan, mutta uskallatko pitää silmät auki? Hyppylaitteeseen kiinnittäytyminen opastetaan erikseen ennen base jumpille suuntaamista.

Seikkailupuisto-19 lasten radat activity park

Lasten seikkailurata

Pienemmille lapsille on tarjolla myös ilmainen, helppo rata, jossa lapset voivat seikkailla vanhempien valvonnassa. Rata sijaitsee lasten leikkikentällä, seikkailuratojen alaosassa. Radalla on 10 elementtiä, jotka ovat noin puolen metrin puolen metrin korkeudella, eikä tähän tarvita valjaita.

Hinnasto kesä 2023

Osta liput ennakkoon verkkokaupasta ja varmista sinulle sopiva lähtöaika! Liput verkkokaupasta on ostettava viimeistään seikkailua edeltävänä päivänä. Lippuja myydään myös paikan päältä, lipunmyynti paikan päällä päättyy tuntia ennen seikkailupuiston sulkeutumista.

Hinnat sisältävät alv. Oikeudet muutoksiin pidetään.

Hinta
Elämysseikkailu: sis. seikkailuradat, Santa´s Zipline ja Base Jump (> 150 cm ja 45 kg)45€
Seikkailuradat (yli 12v, >120 cm)32€
Seikkailuradat (6-11v, >120 cm)27€
Santa´s Zipline - vaijeriliukumaraton (> 150 cm ja 45 kg)27€
Base Jump (> 150 cm)16€
Hanskat4€

Ryhmät ja maksaminen

Vähintään 15 henkilön ryhmille olemme tilauksesta avoinna myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella! Yli 15 hengen ryhmille tarjoamme myös -10% alennuksen lipuista ja yli 25 hengen ryhmille -15 % alennuksen. Kysy lisää sales.ski@levi.fi.

SEIKKAILUN MAKSAMINEN LIIKUNTA- JA KULTTUURISETELEILLÄ

Seikkailupuistossa voi maksaa myös alla mainituilla liikunta- ja kulttuuriseteleillä. Huomioithan, että edut ovat henkilökohtaisia (www.vero.fi) ja käyttäjän nimi on oltava niissä selkeästi. Liikunta- ja kulttuuriedut eivät käy maksutapana verkkokaupassa. Huomioithan, että liikuntaeduilla suoritettuja maksuja ei voi vaihtaa rahaksi eikä maksuista voi antaa takaisin vaihtorahaa.

  • Edenred

  • Smartum

  • TYKY-Kuntoseteli

  • ePassi

Seikkailupuiston pelisäännöt ja sopimusehdot

Seikkailut alkavat Levitunturin länsipuolelta Activity Parkin vuokraamolta, jossa puetaan turvavarusteet eli valjaat ja kypärä. Käymme alkuopastuksessa läpi seikkailupuiston pelisäännöt ja käytännön ohjeet. Pukeudu sään mukaisesti ja käytä nilkkaa tukevia kenkiä. Hanskat ovat seikkailupuistossa pakolliset. Radoilla voivat kiipeillä kaikki perusterveet aikuiset ja lapset pituus- ja painorajat huomioiden. Standardin määrittelemä painorajoitus köysiseikkailuradoille on 120kg.

Turvallisen ja hauskan seikkailun takaamiseksi noudata henkilökunnan ohjeita ja määräyksiä sekä seikkailupuistossa olevia opasteita. Tutustuthan sääntöihin ennen seikkailuasi.

Levin seikkailupuiston säännöt

Lisätietoja säännöistä ja ohjeista saat henkilökunnalta. Alle 18-vuotiaat seikkailevat vastuullisen aikuisen luvalla (tulosta vanhempien suostumuslomake). Alle 15-vuotiaat seikkailevat vastuullisen aikuisen läsnä ollessa.

Seikkailupuiston alue on avoin kaikille, myös katsojille ja kannustusjoukoille. Koko seikkailupuisto on savuton ja alkoholivapaa alue. Puiston toteuttaa Faszinatour.

Sopimusehdot

Noudatamme SSPY:n Seikkailupuistopalveluja koskevia sopimusehtoja

Tervetuloa seikkailemaan!